Itt vagyok

Gianni Versace egykori NYC-i kastélya, amelyet jelenleg 70 millió dollárért árulnak

Via – Dirt.com

Egy dolog Versace-t birtokolni, és másik dolog a kastélyában lakni ! Ez utóbbira pedig lehetőséget ad a Sotheby’s International Realty terepcsapata, amely Gianni Versace egykori kastélyát 70 millió dollárért eladásra kínálja.

versace kastély 2Via – Dirt.com

A 35 láb széles neoklasszikus otthon több mint 14 000 négyzetméteren terül el. Több mint hat lifttel ellátott emeleten, olasz márvánnyal, mozaikokkal és osztrák parkettával, öt faragott kő kandallóval, tizenegy fürdőszobával, tágas tetőterasszal pavilonnal és még sok más található.

versace kastély 3Via – Dirt.com

Egyedül a nappali 650 négyzetméteren terül el, és a Sixtus-kápolna és a felújított 19. századi panelek ihlette festett mennyezetet kapott. Az egyéb helyiségek közé tartozik egy fogadóterem, egy tágas könyvtár/iroda és egy étkező.

versace kastély 4Via – Dirt.com

A konyha is illeszkedik a luxus belső terekhez, és frissített csúcsminőségű készülékekkel büszkélkedhet, valamint egy szomszédos reggelizőteremmel, amely egy 1000 négyzetméteres kertre nyílik. Ezen túlmenően a második emeleten egy további konyha található, egy marokkói stílusú médiatársalgó és egy kör alakú játéktársalgó.

versace kastély 5Via – Dirt.com

Míg az ingatlan kilenc hálószobát tud elhelyezni, jelenleg öt fő hálószoba és néhány személyzeti szoba fér el. Az egész emeleten található lakosztály saját nappalival, luxus fürdőszobával és kávézóval ellátott wellnessrészleggel rendelkezik, a többi vendég- és családi szobák pedig két lakosztállyal rendelkeznek.

versace kastély 6Via – Dirt.com

A gyönyörű ház jelenleg a svéd fedezeti alapkezelő, Thomas Sandell (61) és 46 éves felesége, Ximena Sandell tulajdonában van, aki 2005-ben vásárolta meg 30 millió dollárért. Jelenlegi formájára felújították, és a Sotheby’s International Realty cég Nikki Fieldével együtt eladó.

Nikki így nyilatkozott az ingatlanról: „Olyan ez, mintha Gianni Versace „Alice Csodaországban” című filmjébe mennénk. Valaki meg fogja vásárolni, aki ugyanolyan áhítattal rendelkezik.” Nos, ezzel sem érthetünk egyet!

Forrás: Luxurylaunches.com