Itt vagyok

Frank Gehry lenyűgöző parfümpalackokat készített a Louis Vuitton számára

Ha Ön LV -rajongó, és szeretné feltölteni a szekrényét minden újdonsággal, amelyet a márka bevezet, ezt nem hagyhatja ki! A „Les Extraits” névre keresztelt kollekció öt új illatot (Dancing Blossom, „Cosmic Cloud”, „Rhapsody”, „Symphony” és „Stellar Times”) tartalmaz a márka parfümőrének, Jacques Cavallier-Belletrudnak, palackokban, Frank Gehry.

Cavallier-Belletrud így kommentálta: „Olyan helyre akartam menni, ahová már senki sem megy. Az Extrait (a parfüm legkoncentráltabb formája) fogalmának újkori feltalálása. ” A parfümőrmester ehelyett megpróbált minden illatnak csavart adni, kibővíteni, túlszárnyalni bizonyos oldalakat és feltárni a tisztaságot. ”

parfüm 2

A parfümök tökéletes elhelyezése „lekerekített, simogató formák”, kazetták formájában, amelyek mozgást ábrázolnak ívelt üvegtesttel és gyűrött alumínium felsővel, amely úgy lendül, mint a szélben fogott szövet. Továbbá egy hasonló, csavaró formájú ingyenes bőr tokba csomagolva érkeznek.

Gehry az üvegeket megjegyezve egy nyilatkozatában ezt mondta: „Hogyan tehetjük annyira magával ragadóvá, hogy feltűnést kelt, és mond valamit a házról és annak tartalmáról? Így kezdtük el nézni ezeket a formákat. Valamit akartunk létrehozni, ami érzelmeket vált ki. Ez szenzációt kelt az életben. Hogy amikor ránéz, azt mondja: „Ó!” Aztán amikor megérzed az illatát, azt mondod: „Ah!”

Az egyenként 527 dolláros áron a Les Extraits öt illata 2021. október 6 -án lesz elérhető világszerte, bizonyos üzletekben.

luxurylaunches.com