Itt vagyok

Finn témájú szelfik? Reptéri jóga?

 

Ha utálsz sokáig várakozni a reptereken, talán tetszeni fog a hír, hogy a Helsinki repülőtér néhány nagyon izgalmas feladatot tartogat a látogatói számára. TravelLab – a Helsinki repülőtér és a Finavia új kezdeményezése az unatkozó utasoknak új és izgalmas módon mutatja be Finnország legcsábítóbb lehetőségeit, és azt szeretnék elérni, hogy az utasok a lehető legtöbbet kihozzák a hosszú órákból, amit a reptéren töltenek várakozva. Nem kétséges, hogy az utasokra sokkal több izgalom vár, mint a Duty Free vásárlás! TravelLab a saját nemében a legelső ilyen projekt a világon.

Helsinki-Travellab-Selfie-7

A TravelLab által felkínált lehetőségek között vannak jóga és pilates órák, egy tradicionális finn nyárközepi fesztivál, finn témájú hátterek a szuvenír szelfikhez, „Taste of Finland” pop-up éttermek és egy gyorstalpaló a finn kávékultúrához. Imádjuk a festői hátterekkel bíró szelfik ötletét, és a ragadós #selfiefromHEL hashtaget! Már most fel akarunk iratkozni a nyújtásokra és napüdvözletekre… A TravelLab felajánlja a lehetőséget, hogy meg tanulj jógázni a „Kainuu” részen, a 30-as kapuhoz közel, ami csodálatos látványt nyújt a felszálló és landoló repülőgépekről. A nemrég megnyílt Kainuu egy tágas és világos terület puha, sötétzöld szőnyegekkel, amelyek egy mohos erdő talajának és egy természetes kőpadló hatását teremtik meg, ugyanakkor emlékeztetnek egy tradicionális szövésű szőnyeggel lefedett, merész nappali ülőgarnitúrára is.

Helsinki-Airport-Yoga-Kainuu-15

Még néhány hét, és megnyílik többek között a Gate Roastery terület is, ahol a TravelLab keretin belül bele lehet kóstolni a finn kávékultúrába, így már nagyon izgatottak vagyunk a TravelLab jövőjét illetően, és reméljük, hogy a világ más repterei is alkalmazni fogják ezt a projektet!

Helsinki-Travellab-Selfie-9

 

Luxury Launches