Itt vagyok

Fekete Dávidot bilincsben vezethetik a válóperre: felesége mihamarabb le szeretné zárni házasságukat

Fekete Dávidtól mihamarabb szeretne elválni a felesége, ezért már be is adta a bontókeresetet. Ennek lefolytatását nem akadályozza az, hogy a volt megasztáros énekes börtönben van, ugyanis bilincsben is a bíróság elé vezetik, ha kell.

Index - FOMO - Fekete Dávid milliókat kaszálhatott hamis festmények  eladásával

Fekete Dávid ellen több mint 100 milliós csalás miatt folyik nyomozás, közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják. Az autókereskedő ugyanis több embert megkárosított úgy, hogy eladta a gépjárművüket, de a pénzt sosem kapták meg. Így több mint 100 millió forintos tartozást halmozott fel.

Fekete Dávid újabb bűncseleményei - nlc.hu

A házkutatás után őrizetbe vették, a tárgyaláson pedig elrendelték az előzetes letartóztatását. Nem védekezhet szabadlábon, mert fennáll a szökés és a bűnismétlés veszélye is, ő és védője azonban fellebbezett a letartóztatás ellen, tagadva a vádakat.

Fekete Dávidot a felesége is feljelentette, ugyanis az egykori megasztáros énekes Regina nevére vett fel 73 millió forintos hitelt, a cég működéséről azonban semmit sem tud a nő. Emellett a napokban elindította a bontóperüket. A Bors információi szerint Regina szeretné mihamarabb lezárni az ügyet, hogy ő és gyerekei a lehető legkevesebb lelki sérüléssel kerüljenek ki ebből a helyzetből.

Egy jogász szakértő szerint a válást nem lassítja vagy befolyásolja az sem, hogy ha az egyik fél börtönben van.