Itt vagyok

Ezt az 1900 dolláros limitált szériás whiskyt kizárólag a Rolls Royce legexkluzívabb ügyfelei kapják meg.

A Coachbuilt a Rolls-Royce London partnereként egy limitált szériás whiskey-t készített, így mondhatod, hogy egészségedre, és komolyan is gondolhatod! Az együttműködésben Jenson Button, az F1 korábbi világbajnoka és a világ vezető luxusautó-gyártó cége közösen csiklandozza az ízlelőbimbókat, úgy, mint még soha. A Coachbuilt Rolls Royce-szal közös második kiadása egy 30 éves keveréket kínál, amely a kézművesség és a mérnöki munka közös értékeit hangsúlyozza. Az elkészített 300 palack felét a Rolls-Royce London leghűségesebb ügyfelei számára tartják fenn. A szerencsések egy elegáns, beépített whiskyszekrényt vihetnek haza, amely a Rolls-Royce egyik legnépszerűbb ajánlata az ügyfelek körében. A Coachbuilt az Elitetraveler szerint a többi 150 palackra szavazást tart, a nyerteseket véletlenszerűen választják ki.

Az esélye, hogy az elsődleges piacon hozzájusson egy palackhoz, kicsi; megpróbálhatja megvásárolni a Rolls-Royce-ot, vagy bízhat a szerencséjében a szavazólapon. Az elegáns kevert whisky prémium Sherry-hordókban készül, hogy extra mélységet és komplexitást adjon neki. “Amikor egy évvel ezelőtt elindítottuk a Coachbuilt, mindig is az volt a célunk, hogy luxusautó-márkákkal dolgozzunk együtt különleges kiadványokon, és párhuzamot vonjunk a két világ, a kevert whisky és a szakértelemmel megépített autók világa között. Az, hogy első ilyen partnerségünkként a Rolls-Royce Londonnal dolgozhatunk együtt, nem más, mint egy valóra vált álom. A Rolls-Royce márka a minőség, a kézművesség, a luxus és az elegancia terén páratlan, és természetesen kihívást jelentett, hogy egy olyan whiskyt alkossunk, amely ezt a minőségi szintet tükrözi. Mégis sikerült egy olyan whiskyt létrehoznunk, amely személy szerint az egyik legjobb, amit valaha kóstoltam.” – osztotta meg George Koutsakis, a Coachbuilt alapítója és vezérigazgatója.

A Rolls Royce Spectre

Button kifejtette: “Tényleg hihetetlen belegondolni, hogy még csak most ünnepeljük a Coachbuilt első születésnapját, és látni, milyen messzire jutottunk ez idő alatt. Mindig is álom volt, hogy a Coachbuilt olyan márkákkal lépjen partnerségre, mint a Rolls-Royce London, de látni, hogy ez 12 hónap alatt valósággá vált, igazán különleges.” A mindössze 300 darabra limitált palackok egyedileg számozottak, és egy elegáns fadobozban kerülnek bemutatásra, amelyre a Coachbuilt és a Rolls-Royce London neve van gravírozva. Az árcédulán 1900 dollár szerepel azon szerencsések számára, akiket meghívtak, hogy vásároljanak egyet.

Forrás: luxurylaunches.com