Itt vagyok

Ez az egyedülálló konyhai eszköz ténylegesen megmondja, ha zöldségei és gyümölcsei teljesen tiszták (érzékelői és algoritmusai azt is jelzik, ha a növényvédő szereket lemosta).

Olyan világban élünk, amely jelenleg a higiénia és a kiváló egészség megszállottja, ahogy lennie kell. Óvakodunk a kilincsektől, hozzászoktunk a fertőtlenítő használatához a lift gombjainak megnyomása után, és így tovább. De mit ér a tiszta kéz és a különlegesség, ha éppen az, amit eszel, szennyezett? Egy egyszerű mosás nem elég, és minden alkalommal egyedi fürdőt készíteni fertőtlenítőszerekkel, őszintén szólva, fárasztóbb, mint kellene. Ezt felismerve a legváratlanabb helyekről is érkezett segítség – az Asus PureGo PD100-tól, és egyszerűvé tették.

konyha 2

Az Asus eltért a számítógépek, videokártyák és játékkiegészítők szokásos üzletétől, hogy a konyhában debütáljon egy élelmiszerbiztonsági érzékelő eszközzel. A készülék bedobható kialakítását követve az ételtartóba süllyesztve automatikusan ellenőrzi a peszticideket és egyéb szennyeződéseket. A gyümölcsök és zöldségek szerelmesei a PD100-at a vízfürdőbe lökhetik, és annyi ennivalót is bele lehet tenni, hogy belemártsák a 28 bordás spirálszűrőt. Ezt követően az állapotjelző gyűrű zölden világít, jelezve, hogy az étel jó enni, vagy narancssárga vagy piros, amely további tisztítás szükségességét jelzi.

konyha 3

A gyümölcsöket és zöldségeket gyakran láthatatlan baktériumok és növényvédő szerek borítják, és ez az eszköz már 2020-tól az Egyesült Államokban használatban lévő növényvédő szerek körülbelül 70 százalékát képes kimutatni. Az Asus PureGo PD100 élelmiszer-minőségű folyékony szilikongumiból készült, 4 x 3,85 x 1,85 hüvelyk méretű Bluetooth 5.0-val, amely képes párosítani egy iOS/Android készüléken futó társalkalmazással. Ez az úttörő érzékelőeszköz hat órán át kibírja teljes feltöltéssel, mielőtt a mellékelt vezeték nélküli töltőbölcsőn pihenne. A PureGo PD100 Észak-Amerikában 200 dollárért kapható.

konyha 4

Forrás: luxurylaunches.com