Itt vagyok

Ez a szénszálas készlet a modern BMW C400X-et egy lenyűgöző Art Deco hatású robogóvá alakítja, amely az autózás aranykorát idézi

Nehéz elhinni, hogy ez a gyönyörű, a háború előtti autózás dicsőséges korszakai által ihletett, íves kialakítású robogó egy teljesen modern BMW C400X, csavaros készlettel. A retro stílusú robogót az NMoto nevű dél-floridai üzlet készítette. Lehet, hogy emlékszik Nmoto a BMW R Ninet motorkerékpár-alapú kikapcsolódás az ikonikus R7 koncepció, hogy mi vonatkozik az év elején. A Golden Age névre keresztelt lenyűgöző kétkerekűt tavaly mutatták be koncepció formájában, és végre gyártásba is állították. Az NMoto vezérigazgatója, Alex Niznik szerint az Aranykor a „háború előtti autózás korszakaira nyúlik vissza – amikor a közlekedés egyenlő arányban járt sebességgel, stílussal és ügyességgel”.

motor 2

motor 3

Az Aranykor dizájnját közvetlenül a híres Henderson különleges ihlette, amelyet 1936-ban az Art Deco rajongó O. Ray Courtney épített . A robogó áramvonalasabb karosszériája teljes ellentétben áll a BMW C400X szögletes stílusával. Az éles vonalak és ráncok helyett az Aranykor lekerekített paneleket és folyó vonalakat tartalmaz. A dizájn csúcspontja a masszív veserácsok közvetlenül az elején, amelyek az egyetlen fényszórótól egészen a földig nyúlnak. A karosszéria a kerekeket is elrejti – ez egy másik tipikus háború előtti stílusjegy. Az ülés gyémántmintás bőrrel van bevonva.

motor 4

motor 5

A készletet az orosz Zillers Motorcycles bolt segítségével fejlesztették ki és gyártották , és szénszálból készült , hogy a lehető legalacsonyabb legyen. „A fő kihívás az volt, hogy ezt a szokást mindenki számára elérhetővé tegyük” – mondja Alex. „Ezért választottuk alapmodellnek a BMW C 400 X-et – a német márka legolcsóbb robogóját.” A karosszéria 7 panelből áll, és könnyen felcsavarozható a robogóra. Az egyedi bolt 100 darab Golden Age készlet gyártását tervezi, és 9990 dollárért lesz elérhető festetlen karbonnal.

motor 6

motor 7

Forrás: luxurylaunches.com