Itt vagyok

Ez a kerékpártároló megoldás azonnal átalakítja a kerékpárt műalkotássá

 

Az emberek őrülten sok pénzt költenek a parkolókra. Egyetlen autó számára elég nagy helyet 1,3 millió dollárért adtak el Hongkongban. Miért nem lehet ugyanezt az elvet alkalmazni a kerékpárokra? Nem az égig érő árak miatt, hanem azért, hogy külön helyet kapjunk a kerékpárok számára? A válasz a kiváló megjelenésű Domus R3 kerékpártárolóban rejlik, amely könnyedén elvégzi a fentieket anélkül, hogy a kerékpár tízszeres árát kérné a tárhelyért. Az olasz Vadolibero cég pompás kerékpártartót tervezett a kerékpározás szerelmeseinek, akik készségesen több ezer dollárt dobnak le kerékpárjukra és lovasfelszerelésükre, anélkül, hogy jól tárolhatnák őket.

bringa 2

bringa 5

Legújabb kínálatukkal nemcsak a Domus R3 kerékpártároló gondoskodik az Ön kerékpárjáról, hanem egyedül is forradalmasítja a hagyományos kerékpártároló rendszereket. A Vadolibero olyan bútorokat kínál, amelyek beltéri kerékpártárolóként szolgálnak, és hasonlítanak egy csúcsminőségű dekorációhoz. A Domus R3 masszív fából készült vázzal, a kormány által inspirált ruhatartóval, valamint egy kötegkészlettel rendelkezik a legfontosabb dolgok tárolásához. A ruhatartó egy 240 cm hosszú rúd, szatén rozsdamentes acélból, LED szalaggal ellátva, amelyet az érintésérzékelővel halványíthat.

bringa 3

bringa 4

Ez a nagyszerű megjelenésű dizájner bútordarab teljesen új szintre emeli a kerékpáros kijelzőt, miközben szobaosztóként is funkcionál. Modern és moduláris, így ha több tárolóhelyre van szüksége, van egy mellékelt szabadon álló oldalsó egysége a nagyobb helyért, és még egy Mag-egység is. A szekrénynek hat tömörfa csapja is van, amelyekkel mindenféle tartozékot fel lehet függeszteni. Az egység regenerált bőr szőnyeggel rendelkezik az alapon, amely megvédi a szerkezetet a foltoktól és karcolásoktól.

bringa 6

bringa 7

A Domus R3 könnyen befogad minden kerékpárt, és négyféle kivitelben kapható: természetes tölgy, sötétbarna tölgy, fekete tölgy és Canaletto dió. A Domus R3 200 cm magas, 60 cm mélységű és 6500 dolláros árcédulával rendelkezik.

bringa 8

Forrás: luxurylaunches.com