Itt vagyok

Ez a férfi 331 000 dollárt költött és 8 évet Nagy-Britannia legnagyobb vasúti szerelvényének megépítésére.

Van hobbid? A zenehallgatás, az utazás és az olvasás mind jó, de az igazi nagyszerűség akkor érhető el, ha a hobbija tele van szenvedéllyel. Simon George üzletember minden hobbinkat felülmúl az egyvágányú gondolkodásának, szójátéknak, amely Nagy-Britannia legkiterjedtebb vasúti modelljének megalkotása előtt áll. Nyolc évvel és csaknem 331 000 dollárral később ez a küldetés befejeződött, és amink van, az 1983-ból a Heaton Lodge Junction, Mirfield, West Yorkshire állam 2,4 kilométeres valódi pályájának tökéletes mása; 60 méteren nyúlik át. Az ember azt gondolná, hogy ilyen szenvedélyt és tehetséget mindenhol sugározni kell; csak George gondolta, hogy ez egy árnyalattal unalmassá fogja festeni, és valójában hazudott párjának, Marie-nek erről.

vonat 2

Hat hónapja a kapcsolat, a nem létező buborékok felrobbantak, amikor a nő a pincébe látogatott, és nem talált bort. Ahelyett, hogy megosztotta volna szenvedélyét, kifogást keresett, hogy egy régi malom egy részét bérelje bor tárolására és értékesítésére, feltételezve, hogy az vonzóbbnak tűnik a lány számára. A Lad Bible szerint az 53 éves férfi így emlékezett vissza: „Az egész azért kezdődött, mert 12 éves gyerekként sok időt töltöttem a Heaton Lodge-ban, és néztem a vonatokat. Boldog emlékeim voltak minderről. Nem is szerettem a vasútmodelleket – könnyen lehet, hogy ez egy park vagy egy sarki bolt volt, amiről emlékeim vannak.”

Hozzátette: „Az 1980-as éveket ábrázolja, ahogyan sok szénvonat volt a bányászsztrájkok előtt. Amikor gyerekek vagyunk, megvannak a saját különleges helyeink, de nekem gyerekként jártam ide, és annyi időt töltöttem azzal, hogy nézzem, ahogy elhaladnak a tehervonatok.” A férfi nem kevesebbet dolgozott ezen a projekten, mint egy bűvész, és minden apró részletet pontosan ért el, egészen a bokrokig. A pontos modell elkészítéséhez szakszerűen összegyűjtött mintegy 500 fotót a pálya területéről 1983-ból, és újraalkotott minden bordát, sövényt és fűfoltot. Olyan részleteket örökített meg, mint a parton lévő légyvégű kanapék és az apró Tesco hordtáskák, kiegészítve egy autentikus, 1983-as dizájnnal.

vonat 3

Sokan annyira szeretik és rajonganak a vonatokért, hogy még egy szó is van rá – ferroequinologist. Simon George erőfeszítései és szenvedélye valóban tapsot érdemel, és december 21-ig látható a Wakefield’s Market Hallban. Érdekes módon felfedezett egy fotót is róla, amint egy kerítésen áthajló fiatalon egy tehervonatot néz, és ezt a személyes részletet beépítette a modell kikapcsolódásába.

Forrás: luxurylaunches.com