Itt vagyok

Ez a Duffy London Abyss dohányzóasztal az, amire szüksége van nappalija feljavításához

Egy helyet a dekoráció határozza meg, és lehetőséget ad arra, hogy kiemelje a sajátját a Duffy London. A márka egy limitált szériás dohányzóasztalt mutatott be, amelyet „igazán lebilincselőnek és elgondolkodtatónak” hirdetnek, és ebben teljesen egyetértünk! Az „Abyss Horizon Coffee Table”-nak keresztelt bútordarabot helyi kézművesek rendelésre készítik, akik hangsúlyozzák a fenntartható gyakorlatok és a környezetbarát anyagok használatát. Kialakítása a fény és a természetes nyírfa vagy márvány színezése és a faragott kék üveg rétegei közötti kölcsönhatást ábrázolja.

Az eredmény egy elbűvölő, háromdimenziós vászon, amely a különböző mélységekben átalakuló víz színének illúzióját nyújtja. Az asztal három ívelt lábbal rendelkezik, amelyek megtámasztják drámai, kontúros alaprészét, amely lefelé ereszkedni látszik egy hatalmas, lebegő Abyss-szel, amelynek közepén egy kolosszális víznyelő.

Christopher Duffy ezt kommentálta: „Ezzel a darabbal valami nagyon tiszta dolgot szerettem volna elérni; áramvonalas és elegáns Abyss dizájn, amely kiemeli az általános vizuális hatást, a wow faktort! Azzal, hogy az alaprészt karcsú lábakkal alakítottuk át, hogy kecsesebb profilt adjunk, ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy a figyelmet jobban az asztallapra irányítsuk.

Az „Abyss Horizon Coffee Table” 120 vagy 140 cm átmérőjű átmérőjű, egyetlen fehér olasz carrarai márványtömbből faragott alaprésszel kapható, ára 30 854 dollár (kb.), és online megvásárolható a Duffy London honlapján.

Forrás: luxurylaunches.com