Itt vagyok

Ez a 7000 dolláros iPhone 13 Pro az eredeti, 2007-es iPhone alkatrészekből készült.

A legelső iPhone, más néven iPhone 2G hivatalosan 2007 januárjában mutatkozott be, és azóta az Apple már nem is néz visszafelé. Évekkel később, 2021-ben a Caviar most az első generációs készülék előtt kíván tisztelegni iPhone 13 Pro „ Steve Jobs Edition” megjelenésével.

A világszerte mindössze 19 darabra korlátozódó telefon repülőgép-titánból készül, és egy lezárt kapszulát tartalmaz az Apple ikonikus almája formájában, amely az első generációs kézibeszélő logikai kártyájának beágyazott töredékét tartalmazza, ahogy azt a Tech Blog közölte.

iphon 3

A telefon hátlapja további nagy pontosságú képekkel büszkélkedhet, amelyek a készülék műszaki elemeit ábrázolják. Az egyéb elemek közé tartozik a titán fém, amelyet az eszköz alján fekete PVD-vel vontak be, és lézerrel maratták a néhai Apple-alapító, Steve Jobs aláírásával.

A Caviar alapítója, Szergej Kitov ezt kommentálta: „Ezért a kapszulakollekcióért saját iPhone 2g-t adományoztam. Tökéletesen emlékszem az érzéseimre, amikor először fogtam ezt a készüléket – ez egy új valóság volt! A kezemben tartottam az egész internetet. Emlékszem, milyen furcsa és szokatlan volt először használni, de pár hónap után már nem tudtam elképzelni magam egy „gombos telefonnal”. ”

iphon 2

„Ha belegondolunk, ez a telefon elindította a hobbim az Apple számára, és így inspirált a Caviar megalapítására. Az iPhone 13 Pro „2g” tisztelgés a nagyszerű egyéniség – a feltaláló, aki felforgatta világunkat – Steve Jobs előtt” – tette hozzá.
iphon 4

A testébe épített első generációs kütyü alaplapjának egy töredékével kiegészített iPhone 13 Pro „Steve Jobs Edition” jelenleg 6990 dollártól (128 GB-os iPhone 13 Pro esetén) és 8610 dollárig terjedő áron érhető el ( 1 TB tárhellyel rendelkező iPhone 13 Pro Max készülékhez).

Forrás: luxurylaunches.com