Itt vagyok

Ez a 49 990 dolláros Apple Vision Pro headset olyan lehajtható borítással rendelkezik, amelyet 3,3 kiló 18K arany borít. A további kényelem érdekében olyan plüssbőrrel van ellátva, amelyet a Rolls Royce is használ az autóiban.

A luxus testreszabási márka, a Caviar megint itt van. Még egy hónap sem telt el azóta, hogy az Apple leleplezte az érdekes Vision Pro headsetet, és a Caviar máris előállt a saját testreszabott változatával, amely aranyba burkolt és lehajtható borítással rendelkezik. A cég ismert a nevetségesen hivalkodó iPhone-változatokról, amelyeket ékkövekkel, ritka anyagokkal és még olyan abszurd tárgyakkal is díszítettek, mint egy Rolex. Egy orosz YouTuber nemrégiben egy Caviar által módosított iPhone 14-et mutatott be, amely állítólag a világ legdrágábbja, 500 000 dollár körüli árcédulával. A CVR Edition nevű, a Caviar által testre szabott Vision Pro headset ugyanezt a képletet követi; bár nem gyémántokkal vagy más ritka drágakövekkel van kirakva.

A cupertinói technológiai óriás által forradalmi térbeli számítógépként reklámozott Caviar azt állítja, hogy varázslatos módon dizájner műalkotássá varázsolta a kütyüt. A CVR Editiont állítólag Tom Ford felcsapható szemüvegei és a Gucci símaszkjai ihlették. A vállalat szerint a testreszabott változat 18 karátos aranyból készült, lehajtható pajzsát azért alkották meg, hogy elrejtse a Vision Pro megosztó Eyesight funkcióját, és “megvédje a magánéletet”. “A közönség reakciójából ítélve nem mindenki értékeli, ha a szemei a külső képernyőn jelennek meg” – magyarázza a vállalat. “A Caviar verziójával megőrizheti a magánéletét, ha szeretné. A választás az Öné.”

A Caviar a lehajtható borításon kívül az egész headsetet aranyba öltöztette, beleértve az alumínium testet és a digitális koronát is. A Caviar szerint a CVR Editiont körülbelül 3,3 kiló 18K-s arany díszíti, ami potenciálisan túl nehézzé teheti a headsetet a felhasználók számára, mivel a standard Vision Pro nem túl könnyű. Továbbá az egyedi változat fejpántja plüss Connolly bőrből készült, amelyet a brit királyi udvar és a Rolls-Royce is használ.

Az aranyozott AR/VR headset mindössze 24 példányra lesz limitálva, az ára pedig 49 990 dollár lesz darabonként. Ha szeretnél egyet venni, akkor 2024 őszéig kell várnod, amikor is forgalomba kerül.

Forrás: luxurylaunches.com