Itt vagyok

Ez a 40 hektáron elterülő, gyönyörű Bahamák magánsziget 100 millió dollárért eladó.

Ha milliárdos vagy, akinek nagy banki egyenlege van, akkor egy privát sziget birtoklása nagyon könnyen szerepelhet a kívánságlistádon. És itt a lehetőség, hogy vásároljon egyet a világ egyik legérintetlenebb szigeti célpontján. Igen, jól sejtette – ez a Bahamák !

Bahamák 2Via – Mansions Global

A Little Pipe Cay néven ismert privát szigetet legutóbb 2018-ban 85 millió dollárért jegyzik, most pedig óriási 100 dollárért került vissza a piacra. Több mint 40 hektáron terül el, és egyike a mintegy 365 szigetnek az Exumasban, egy 208 km hosszú szigetcsoportban a Bahamákon.

Bahamák 3Via – Mansions Global

A luxusparadicsomot a néhai Michael Dingman, iparos és a Shipston Group alapítója, egy Bahamákon székelő befektetési társaság fejlesztette ki. John Gomes (Douglas Elliman) ezt kommentálta: „A Bahamáknak van egy varázsa.”

Bahamák 4Via – Mansions Global

Hozzátette továbbá, hogy a tulajdonosok több mint egy évtizedet töltöttek a sziget fejlesztésével. „Tulajdonképpen 15 évnyi szeretetmunka volt. Ez nagyon szenvedélyes projekt volt a család számára” – mondta. A szigeten összesen 22 épület található, beleértve a lakóterületeket és a melléképületeket, amelyek a sziget áram- és vízrendszerének adnak otthont.

Bahamák 5Via – Mansions Global

Fő lakóhelye körülbelül 490 nm, három hálószobával és egy fedett verandával. A szigeten található egy különálló vendégház is, a Refektórium, étkezővel, kocsmával, edzőteremmel és gyógyfürdővel.

Bahamák 6Via – Mansions Global

Ezen kívül a térben négy vendégház található, mindegyikben két hálószobával, valamint egy személyzeti ház. Az infrastruktúra szempontjából vízszűrő üzemet, édesvíztárolót és erőművet, valamint földalatti elektromos hálózatot foglal magában.

Fredrik Eklund, a Douglas Elliman munkatársa a Forbes-nak adott nyilatkozatában azt mondta: „Ez az ár azt a hihetetlen megugrást tükrözi, amelyet a luxuslakások értékében tapasztalunk, különösen a Bahamák közelében lévő helyeken, mint például Miami és Palm Beach. Soha nem láttam erősebb ingatlanpiacot, és a Bahamák, mint a kriptográfia népszerű adóparadicsomai, sokkal jobban indokolták ezt az árat.”

Forrás: luxurylaunches.com