Itt vagyok

Ez a 30 millió dolláros penthouse a 14 260 lábon elhelyezkedő Trump Tower Chicagóban a legdrágább műemléki ház Illinois állam egészében.

Az Egyesült Államok legfényűzőbb otthonának blokkjában a következő egy penthouse a chicagói Trump Towerben. 30 millió dollárért jegyzik, és joggal emlegetik a város jelenleg jegyzett legdrágább otthonaként. Az öt hálószobás, nyolc fürdőszobás penthouse 14 260 négyzetméteren terül el, és egy egész privát emeleten csak falakkal rendelkezik. 6 méter magas mennyezettel rendelkezik a nappaliban, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, privát lifttel és egy sor egyéb kényelmi felszereléssel.

tramp ház 2A konyha. Realtor.com

A lakáshoz tartozik egy 14 000 négyzetméteres gyógyfürdő és egészségklub, az épület 16. emeletén lévő szabadtéri terület és négy parkolóhely (a takarítással, a harangozóval és az épület éttermeihez való hozzáféréssel együtt). Még teljesen befejezésre vár, és lehetőséget kínál a vásárlóknak, hogy tetszés szerint testreszabják a teret.

tramp ház 3A konyha a Facebookon keresztül / @Trump International Hotel & Tower Chicago

Chezi Rafaeli, a Coldwell Banker Realty tőzsdei ügynöke közleményében ezt kommentálta: „A nézetek kiemelkedőek. Nincs ehhez hasonló… Chicago városának egyik legegyedibb ingatlanja, és még mindig arra vár, hogy valaki befejezze.”

tramp ház 4Étkező. Realtor.com

Ugyanezen vonalon visszhangzik az ingatlan listája is: „Soha nem volt és soha többé nem lesz ilyen a piacon, 360 fokos kilátást kínálva a városra és a tóra ebből a ragyogó alaprajzból, végtelen beépítési lehetőséggel! ”

 tramp ház 5A bárban. Realtor.com

A luxusotthon korábban Sanjay Shah, a Hoffman Estates-alapú szoftvergyártó Vistex vezérigazgatója volt, aki 2014-ben 17 millió dollárt fizetett készpénzben a megvásárlásáért. Bár soha nem költözött be, falakkal és mennyezetekkel kiegészítette az egységet.

tramp ház 6Nappali. Realtor.com

A Trump Tower penthouse állítólag a 2020-as adóévben 257 391 dolláros ingatlanadót fizetett be. És ha megközelíti a kért árat, akkor nagyon jól beállíthat olyan lakáseladási rekordot, mint senki más! Szeretné megvásárolni ezt a luxus otthont?

tramp ház 7

tramp ház 8

Forrás: luxurylaunches.com