Itt vagyok

Evian a természetért – újrahasznosítható üveggel

 

Amikor a pénz nem kérdés, akkor nincs helye a középszerűségnek, még akkor sem, ha vízről van szó. Ne aggódj, Evian új H2O-ja nem a tömegnek készült. Minden csepp Evian a svájci Alpokból származik, tisztaságával és évezredes érintetlenségével páratlan. Egy csepp formájú üvegben mutatták be, a márka állítja, hogy minden új rajta, kivéve a víz amivel megtöltik, ugyanis az továbbra is a svájci forrásból származik.

A ’Dropp Evian’ 2014-ben már kapható lesz, kizárólag Párizsban, Londonban és Genfben, és azt kell, mondjuk, hogy a kozmopolita városok és azok környezete (a rengeteg szétdobált műanyagpalack) tükröződik ebben az interpretációban, mely okozója: a víz.

A ’Drop Evian’ nem lesz mindenhol beszerezhető, így ne keressük majd újságosoknál, boltokban. Különböző helyeken fogják autóból és robogókból árulni, melyek mobil boltokként fognak üzemelni. Egy applikáció segít majd bemérni a szomjas városlakóknak, hogy hol tudják beszerezni a kedvenc italukat.

A 0,57 literes üvegen nincs megszokott kupak vagy címke, mivel használat után összetörik és újrahasznosítják. Az Evian a Pilot cég segítségével tollakat készít az összegyűjtött üvegdarabokból.

’Drop Evian’-ból egy üveg 1 euróba fog kerülni. Nem rossz, hogy megkóstold a luxust és a tudat, hogy segítesz zöldebbé varázsolni a földet.

 

[Available at Colette] Luxury Launches