Itt vagyok

Észreveszi a különbséget – Elon Musk kínai hasonmása a világ leggazdagabb emberét kínozta.

Hiszel a kettősségben? A népi bölcsesség úgy tartja, hogy mindenkinek van mellékszála. Vannak, akik azt hiszik, hét hasonmásunk van világszerte, nem csak egy. Ők lehetnek a tökéletes másolatod, anyád szemével, apád orrával és valószínűleg jobb hajával! Úgy tűnik, a világ leggazdagabb embere, Elon Musk Kínában találta meg az egyik hasonmását. A kelet-kínai Jiangsu tartományban a névtelen szucsoui férfi egyik napról a másikra szenzációvá vált, mert elképesztően hasonlít a SpaceX vezérigazgatójához. Annyi szó esett már a hasonlatosságukról, hogy a vírus híre eljutott magához Muskhoz is.

A kínai férfi először a Douyinnek, a TikTok kínai változatának tett közzé egy képet, amelyen egy luxusautó mellett pózol és mosolyog. Futótűzként terjedt el az éber netezők megfigyelése a Facebookon és a Twitteren. A Global Times szerint még Elon Musk sem tudta figyelmen kívül hagyni a szokatlan eseményt, és tréfásan válaszolt “rég elveszett ikertestvérének”. Musk hétfőn azt mondta, hogy “talán részben kínai vagyok.” Ha nem lett volna erős kínai akcentusa, valóban sok embert becsaphatott volna. Elon Musk szellemes válaszán kívül az internet is vicces neveket talált ki a doppelgangernek.

musk 2

Egyesek Elon Mosaic-nek, míg mások Musk klónnak hívták. Egy netező még kínai névre is keresztelte a férfit: „Yi Long Musk”. Sokan nehezen hitték el a hasonlóságot, és azt sugallták, hogy az ázsiai Musk mesterséges intelligencia arcát használhatta Musk vonásainak utánzására. A kínai férfi megígérte, hogy vasárnap élő közvetítést készít, hogy bebizonyítsa a cinikusok tévedését. A New.Com.au szerint a videót több mint 10 000-szer osztották meg a platformon, és újra közzétették a Weibón, a Facebookon és a Twitteren.

Forrás: luxurylaunches.com