Itt vagyok

Első a biztonság! – Ebben a tokiói étteremben a vendégek megkóstolhatják az igazi finomságokat, és eltávolodhatnak egymástól egy hagyományos japán lámpáson keresztül.

A koronavírus-korszak megtanította az embereket a kreatív életre. Ez különösen igaz a vendéglátóiparra, amely kétségtelenül az egyik legsúlyosabban érintett terület volt, amely hosszú hónapokig bezárt. 2020 végére az emberek különféle ötletekkel álltak elő éttermek nyitására, jóllehet kellő társadalmi távolság mellett. Egy magyar étterem új magasságokba emelte a dolgokat azzal, hogy étkezési rendezvényeket szervezett a Budapest Eye óriáskeréken, hogy fellendítse az eladásokat, miután a térségben a vírus miatt visszaesett a turizmus. Néhányan biztonságos, geodéziai kupolákhoz folyamodtak, vagy robotokat toboroztak pincérnek az emberi érintkezés csökkentésére. A tokiói Otemachiban található „Hoshinoya Tokyo” japán fogadó Chochin lámpákat tartalmaz. A jelentős korlátozások feloldása, valamint az éttermek és bárok újra nyitása, amint Tokió kilép a szükségállapotból, néhány értelmes étteremtulajdonos továbbra is „nyugalmat” szeretne kínálni azáltal, hogy biztonságos intézkedéseket tesz az ízletes ételek mellett. Ha szereti az ízletes étkezést a biztonság mellett, akkor nézze meg azt az aranyos, mégis óvatos ötletet, amelyet Hoshinoya Tokyo talált ki a társadalmilag távolságtartó vacsorákhoz:

japán 2

Ismerje meg a tágas és hagyományos chochin lámpákat. A lámpa elég széles ahhoz, hogy elegendő helyet biztosítson az étkezéshez, miközben a terület fröccsenésvédett. Lágy fénnyel van felszerelve, amely ragyogóbbá teszi az arcot és az étkezést. Ez a fény valóban nagyszerű kelléket jelent az Instagram-történetek esetében.

japán 3

Nem fog megtörténni, hogy hosszú idők után étterembe megy, és nem készít elég képet az ételeiről. A Chochin lámpások fényesebbé teszik az ajkakat, miközben számos fotót készít az egyedülálló élményről. A lámpákat a kiotói „Kojima Shoten” nagy múltú lámpásbolttal együtt fejlesztették ki. Átmérőjük 75 cm, magasságuk 102 cm.

japán 4

a tokiói Hoshinoya üdülőhely 2021. október 13-tól kezdi meg a chochin vacsorák kínálatát, közel 265 dolláros felár ellenében a lámpásokkal felszerelt helyért. Az előre beállított étkezés nagyjából 190 dollárral jár vissza, tehát ez majdnem 500 dollár egy olyan vacsoráért, amelynek egyedi környezete, biztonsága van.

japán 5

Az étterem emellett további intézkedéseket tesz a tér higiéniájára, és biztosítja a teljes terület szellőztetését óránként körülbelül 5,5-szer, ami körülbelül 11-szerese a szabványnak.

Forrás: luxurylaunches.com