Itt vagyok

Eco Pen Club – a jövő fenntartható papíráruja

Évente több mint 140 millió műanyag tollat értékesítenek Ausztráliában, és hozzávetőlegesen 700 tonna műanyag hulladék kerül a hulladéklerakókba. Mindig van lehetőségünk inkább digitális formát használni, de nehéz legyőzni egy jó toll funkcióját és praktikáját.

Az Eco Pen Club azzal a misszióval született, hogy csökkentse a műanyag hulladék mennyiségét, miközben megőrzi a hagyományos írás szépségét. Az Eco Pen Club környezetbarát, ám mégis stílusos papírtollak, amelyek 95% -ban újrahasznosíthatóak.

Eco-recyclable-pens-2

Az Eco Clicker tollak 0,7 mm-es golyóval rendelkeznek, világoskék, sötétkék és piros tintával, valamint kreatívabb projektekhez rozsda, narancs és zöld színben is kaphatók. Mindegyik tollat újrahasznosított barna papírból készítik, amely teljesen komposztálható, míg a hegyek és a végek búza és műanyag keverékéből állnak.

Professzionális alkotókként, az Eco Pen Club alapítói, Lewis és Tristan bevallották az írószerek iránti igényeit, akik úgy érezték, hogy változást hozhatnak a műanyag tollakból származó hulladékoknak csökkentésével.

Eco-recyclable-pens-3

Via Man of many