Itt vagyok

Dubajtól Londonig – a Porsche Design készen áll a 15 luxusszálloda megnyitására a világ nagyvárosaiban

A Porsche német autógyártó életmód-almárkája, a Porsche Design úgy döntött, hogy behatol a szállodaüzletbe. A luxus életmód márka a Deutsche Hospitality-vel együttműködve új közös szállodamárkát hozott létre Steigenberger Porsche Design Hotels néven. Bár a bejelentés még szeptemberben megtörtént, végre több részletünk is van az együttműködésről. Az új közös szállodalánc a két márka szellemiségének egyedülálló ötvözését fogja képviselni, és „a legmagasabb szinten egyesíti a dizájnt, a technológiát és az életmódot”. A cél az, hogy egy teljesen új szállodai élményt kínáljon vendégeinek. Az együttműködés a Steigenberger több mint 90 éves tapasztalatára épül, valamint a kizárólag a Porsche Designhoz kapcsolódó formatervezési filozófiából és értékekből.

„A Steigenberger Porsche Design Hotels olyan márkát hoz létre, amely egyesíti az exkluzív Porsche Design márka tervezési filozófiáját és értékeit a Steigenberger szállodák vendégszeretetével és szolgáltatási minőségével” – mondta Marcus Bernhardt, a Steigenberger Hotels AG/Deutsche Hospitality vezérigazgatója. „Közös célunk egy új szállodai termék létrehozása egy olyan globális célcsoport számára, amely egyediségre törekszik, és amely a legmagasabb minőségi törekvésekkel rendelkezik.”

hotel 2

„A Steigenberger Porsche Design Hotels szokatlan és kivételes tér- és világítási koncepcióval büszkélkedhet” – magyarázta Dr. Jan Becker, a Porsche Design Group vezérigazgatója. „Az innovatív szobák és lakosztályok egyedi dizájnnal és belsővel rendelkeznek, amely megragadja a környezet szellemét. A rendkívüli élményekre vágyó utazók a Steigenberger Porsche Design Hoteleket a világ leglélegzetelállítóbb helyszínein találhatják meg.”

Azzal a céllal, hogy 2027-re jelentős globális növekedést érjünk el, az együttműködés mindkét vállalat számára jelentős lépést jelent. A Steigenberger Porsche Design Hotelsben legalább 150 szoba, lakosztály és penthouse lesz. A hivatalos sajtóközlemény arra is rámutat, hogy a közös márkanevű szállodák egy figyelemre méltó étterem-bár koncepciót, exkluzív Meet & Greet Cubes-t, valamint egy egészségügyi és szépségápolási létesítményt és edzőtermet is kínálnak majd, legalább 1000 négyzetméteren. De vajon a Steigenberger Porsche Design Hotels különleges szolgáltatásokat kínál a szuperautó-tulajdonosoknak? Reméljük!

Forrás: luxurylaunches.com