Itt vagyok

Dubai építi a világ első lebegő 5 csillagos luxusüdülőhelyét, amelynek villái lesznek, amelyek máshol is „vitorlázhatnak”

Dubai ad otthont minden csodálatosnak és az életnél nagyobbnak. A város a világ legexkluzívabb strandjaival és luxusszállásaival büszkélkedhet, és csatlakozik a bandához a Kempinski luxushotel tulajdonosa is . 2023-ban Dubai egy úszó palotában fog pompázni, amelyet 12 másik lebegő luxusvilla veszi körül, és ez az első Dubaiban. Láttuk Dél-Korea terveit a világ első úszó városának felépítésére; Szaúd-Arábia is valami hasonlót tervez ambiciózus nyolcoldalú úszó városukkal. Katar 152 szobás lebegő luxusüdülőhelyet tervezami forog, hogy elektromosságot termeljen. Hogyan tehetett volna Dubai akkor valamit, ami ugyanolyan, ha nem tökéletesebb? A svájci székhelyű luxusszálloda-üzemeltető cég először négy részben alakítja ki az úszó palota főépületét.

Az üvegpiramis a központban áll, amelyben egy ötcsillagos szálloda, exkluzív ínyenc éttermek, bárok, gyógyfürdő, butikokig tartó medencék, bankett-területek, valamint a szálloda közepén még nagyobb jachtok ki- és behajózási lehetősége várja. A Kempinski Úszó Palotát pontonok kötik majd össze a környező villákkal, most jön a csavar a mesében. Ezek a villák bizonyos értelemben olyanok, mint a lakójachtok, mivel nem kell állandóan egyben maradniuk. Ha a tulajdonos úgy kívánja, a villa legfeljebb hat tengeri mérföldes sebességgel hajózhat egy másik horgonyhoz.

Tekintettel arra, hogy az ingatlan Dubai egyik legérintetlenebb strandján lebeg, elengedhetetlen, hogy a villát elvigyük egy körbe a festői környezetben. A villákra szerelt napelemek hasznosítják a vitorlázáshoz szükséges energiát. Hasonlóan a főépületben található ötcsillagos szállodához, még a 12 villa is a luxus megtestesítői lesz, teljes körű szolgáltatást nyújtó személyzeti és személyzeti szobákkal, így a hét minden napján, a hét minden napján, kéznél és lábbal várják. Választhat, hogy megvásárolja vagy bérelheti a két, három vagy négy hálószobás villákat, beleértve a beltéri és kültéri nappalikat is.

Másrészt a Kempinski Floating Palace Hotel 156 szobával, luxus lakosztállyal rendelkezik, valamint egy fedélzetet, amelyen 16 jacht parkol, és egy úszó helikopter-leszállóhelyet az elit vendégek számára. Azonban meg kell jegyezni, hogy a vendégek várhatóan jachtjukkal, motorcsónakjaikkal és helikoptereikkel érkeznek az üdülőhelyre. Az új Kempinski úszó palota a dubai turizmus örökké csillogó tiara gyöngyszeme lesz, szem előtt tartva a város nagyszerűségét és vendégeik elegáns ízlését. Érdekes mérnöki munka„Nagyon örülünk, hogy 2023-tól ilyen első élményt kínálhatunk dubai vendégeinknek, ötvözve a desztináció csúcstechnológiás városként való hírnevét a Kempinski Hotels időtlen európai eleganciájával” – mondja Bernold Schroeder, vezérigazgató. a Kempinski csoport tagja és a Kempinski AG igazgatótanácsának elnöke. Hozzátette: “A Seagate Hajógyár rendkívül innovatív projektje nemcsak csúcstechnológiájával, hanem kifogástalan stílusával és dizájnjával is meggyőz.”

Forrás: luxurylaunches.com