Itt vagyok

Demóna kalapok – Alexandra Harpertől

 

A tavaszi divat nem csak a virágos mintákról és pasztellszínekről szól. A régóta várt Disney film a ’Demóna’ biztosan az év legnagyobb durranása lesz. Angelina Jolie játssza a főszereplőt, így a siker garantált, mivel a színésznőnek megvan a szerephez illő gótikus stílusa. Szeretnél egy kis boszorkányos megjelenést? Akkor nézd meg Alexandra Harper új kalapkollekcióját, amelyet a brit Walt Disney közreműködésével alkotott meg. A Disney leggonoszabb boszorkánya inspirálta a 4 darabból álló kollekciót, amely ördögi és bájosan elegáns.

Harper az ihletet Demóna személyiségéből ragadta. „Demóna egy igazi gonosztevő, minden porcikája gonosz – baljóslatú és félelmetes, mindezt ördögiességgel párosítva, de van egy csipetnyi tragikus és lágyabb oldala, amely még titokzatosabbá teszi a jelenségét. Mindenek előtt van egy fantasztikus és drámai stílusa, amely felébreszti a mindenkiben ott rejlő ördögi oldalt.” mondta Harper, amikor arról kérdeztük, hogy mi inspirálta a kollekciója elkészítésénél. Ebben a kollekcióban luxus anyagokkal dolgozott, melyek természetesen fekete, lila és vörös árnyalatúak.

A kalapok ára 200 fonttól 340 fontig terjed, de nem ez az első alkalom, hogy fejfedőket készít. További 2 projektje is a Disney-vel lesz kapcsolatos, úgy gondoljuk hogy ez egy jó befektetés a Disney számára. Kizárólag Harper honlapján lesz elérhető a kollekció: alexandraharpermillinery.com

 

Luxury Launches