Itt vagyok

Csak az igazán bátrak licitálhatnak – 1,2 millió dollárért eladó a kísértetjárta parasztház, amely a „The Conjuring” című, hátborzongató horrorfilmet ihlette. A tulajdonosok azt állítják, hogy még mindig látogatják őket a szellemek.

Itt a Halloween hónapja, és máris van valami kísérteties megosztanivalónk. A valós életből származó kísértetház , amely a 2013-as, The Conjuring című, idegtépő paranormális horrorfilmet ihlette, 1,2 millió dollárért eladó. Ez nem az az otthon, ahol a horrorfilmet forgatták, hanem az a ház, ahol a paranormális tevékenységeket érezte és dokumentálta az 1970-es években ott élt Perron család. Megdöbbentő módon valaki birtokolja az otthont, de nem fog kiráz a hideg, ha a szakmájukról olvas.

falu 2

falu 3

A jelenlegi tulajdonosok Jenn és Cory Heinzen paranormális jelenségek nyomozói, akik két év elteltével a nagy kiterjedésű (8 hektáros) telken laknak lányukkal. A ház eredetileg 1763-ban épült, bár a feljegyzések csak 1836-ból származnak, három hálószobával és másfél fürdőszobával, valamint egy régi könyvtárral rendelkezik, és 1,2 millió dollárért eladó. Magától értetődik, hogy az új tulajdonos nemcsak gazdag, hanem ugyanolyan merész is lesz. Ha Andrea, a házban lakó öt lány egyikének a szavai alátámasztják, a dolgok kísértetiessé válhatnak! Andrea megosztotta tapasztalatait a House of Darkness House of Light című könyvében.

falu 4

falu 5

Olyan szokatlan eseményeket tapasztaltak, mint a vállfák és a kézi kasza lebegtetése és a családtagok megtámadása. Az állandó kísérteties hideg a házban és a rothadó szagok rontották a helyzetet. Meglepő volt az is, hogy a télen a házi legyek megjelentek. Mindezek az információk elgondolkodtatnak azon, hogy a jelenlegi tulajdonos mit csinál ebben a három hálószobás otthonban Rhode Island északi részén ? A tulajdonosok, Jenn és Cory Heinzen 439 000 dollárért vásárolták meg a házat 2019-ben. Cory a Journalnak azt mondta, a pár négy hónapot töltött az egyik földszinti szobában, „a szellemek iránti tisztelet jeleként, és hagyta, hogy uszály helyett hozzászokjanak hozzánk. ban ben.”

falu 7

falu 9

A pár lánya, Madison is megosztott egy ijesztő esetet a TikTokon: „Egyedül vacsoráztam, és láttam, hogy valaki elfut mellettem. Elkaptam a szemem bal sarkánál, és csak egy fátylat és egy szoknyát láttam, és csak úgy eltűnt a levegőben. Mindez három másodperc leforgása alatt történt, én pedig csak ültem, teljesen hitetlenkedve, és nem tudtam, mit tegyek. A legtöbb ember még ingyen sem lakna a házban. Hihetetlenül megdöbbentő lenne, ha valaki milliók elköltése után beköltözne ebbe az otthonba, és választása szerint ott maradna a hírhedt házban!

falu 8

falu 10

Forrás: luxurylanches.com