Itt vagyok

Cristiano Ronaldo elegánsan nézett ki egy ritka, 140 000 dolláros arany Rolexet viselve, amelyen a híres Pepsi lünetta díszeleg.

Cristiano Ronaldo és a drága órák olyanok, mint lepke a lánghoz. Az Al Nassr labdarúgóklub középcsatárát és csapatkapitányát egy ultra drága, rubinnal és zafírral kirakott ritka, 140 000 dolláros arany Rolexet látták díszíteni. A világ legjobban követett és legjobban fizetett labdarúgójaként nem meglepő a kiegészítő. Azok számára, akik lelkes rajongóként követik Ronaldo drága órák iránti szeretetét, ez a sárgaarany Rolex GMT-Master II még csak nem is fog hiányozni, mint az őrült óragyűjteményének kivételes kiegészítője.

Ronaldónak van néhány olyan állkapcsot megdöbbentő luxus időmérője, mint a 2 millió dolláros Girard-Perregaux Planetarium Tri-Axial és az 1,5 millió dolláros Franck Muller Cintrée Curvex Tourbillon. Ehhez képest a híres Pepsi lünettával (piros és kék drágakőmintás) ellátott Rolex óra, bár bevallottan gyönyörű, nem ugrik ki az ember a székéből. A portugál futballista hatalmas, 211 millió dolláros éves fizetésért írt alá szerződést a szaúd-arábiai Al Nassr klubbal, amiért az aranylábú néhány blinged-out karóra társaságát kapja. Ronaldo Al Nassr szaúd-arábiai futballklubhoz való átigazolását egy újabb luxusórával is megünnepelte a Jacob & Co.

Cristiano Ronaldo feltehetően a Rolex GMT-Master II sárgaaranyból készült órát viseli.

Ronaldo hazavitte a Caviar Flying Tourbillon egy 780 000 dolláros, szaúdi tematikájú, a legzöldebb cavorit kövekkel megpakolt, testre szabott változatát. A cavoritok 200-szor ritkábbak, mint a smaragdok, és Ronaldo órájába 338 baguette-csiszolású cavorit drágakő volt beágyazva. Na ez aztán a szó legszorosabb értelmében valóban gyönyörű.

Forrás: luxurylaunches.com