Itt vagyok

Cardi B és férje, Offset 5 éves lányuk, Kulture születésnapját előkelővé teszik azzal, hogy 20 000 dolláros Hermes Birkin táskát ajándékoznak neki.

Cardi B, a cenzúra nélküli rapper legalább annyira ért a divathoz, mint a zenéhez. Célja, hogy ezt a tudást átadja lányának, Kulture Kiarinak, még mielőtt az betöltené a 10. életévét. A rapper és Offset különlegessé tették ötéves lányuk, Kulture születésnapját azzal, hogy egy 20 ezer dolláros rózsaszín Hermès Birkin ’25 Bag’-et ajándékoztak neki. Érdekesség, hogy Cardi B hasonló módon – szójátékkal élve – felbolygatta az internetet, amikor 3 éves kisgyermekének egy csillogó, 48 000 dolláros Birkint ajándékozott. A bronxi születésű 30 éves anyuka megosztott egy felvételt a csinos balerináról a drága táskával.

Instagram / @offsetyrn

“A kisbabám ötéves….Boldog születésnapot a csinos hercegnőmnek. Gyönyörű látni, ahogy a lányom nő, mégis elszomorít egy kicsit, hogy a babám már nem az én kisbabám” – írta Cardi az édes képekhez. Cardi B legalább annyira Hermes-rajongó, mint Madonna. A “WAP” rapper hatalmas Birkin kollekciót halmozott fel magának. Egészen 2021-ig 26 Birkin volt a tulajdonában, de szinte biztos vagyok benne, hogy mostanra még néhányat hozzáadott, így a gyűjteménye már több mint 30 Birkin táska felett jár. Cardi B megszólalt, miután trollok kritizálták a Hermés Birkin táskák számát, amivel rendelkezik.

 Instagram / @iamcardib

Azt írta: “Miért van az, hogy mindannyian azt kérdezgetitek a női rapperektől, hogy kaphatnak-e táskát a Hermés üzletből? Ti nem csináljátok ezt ezekkel a fehér hírességekkel. Szóval miért van az, hogy mindannyian megkérdeztek minket? Hip-hop, mi indítjuk el a trendeket. Amikor azt mondjátok, hogy leértékeljük a dolgokat, nem, valójában értéket adunk hozzá.”

Forrás: luxurylaunches.com