Itt vagyok

BUDAPEST A SZÉP NŐK ÉS A FOCI VÁROSA

 

Azt gondolom, ezzel a mondattal nehéz vitatkozni és talán ezt a két dolgot „űberelni” sem lehet. Vagy mégis? Mi lenne, ha ez a két fogalom együtt, egyszerre, egy helyen lenne megtalálható? De ne menjünk ennyire a dologok elébe.

Magyarország – és így természetesen Budapest is – híres az itt élő gyönyörű hölgyekről. Az „egyik legszebb főváros” cím mellett ez is vonzerőnk, nem csupán a kulturális és egyéb esztétikai látványosságok. Viszont, ha tovább kutakodunk és megkérdezünk egy ideérkező kedves vendéget mi az, amiről még hallott országunk kapcsán (a gulyás mellett persze), az egész biztos a futball és Puskás Ferenc olimpiai arany- és világbajnoki ezüstérmes magyar labdarúgó, az Aranycsapat kapitánya lesz.

Foci és hölgyek. Gyönyörű páros, de mégis hogyan kerül ez egymás mellé?

Világunk a hölgyek szegmensében egyre inkább elmegy az igényesség, az önmagukból kihozható maximális szépség felé. Köszönhetően egyrészt a rohamléptekben fejlődő orvos esztétikának, a másik nem igényeinek, valamint az önmaguk felé támasztott elvárásoknak is. Egyre több beavatkozás szolgálja azt a célt, a nők még szebbek, még esztétikusabbak legyenek és természetesen fiatalok, üdék maradjanak. Ez az igény akkora, hogy külön – mondjuk úgy – iparág épült mind erre és még akár független plasztikai szaktanácsadó segítségét is kérhetik (jegyezzük itt meg az urak is), ha élni kívánnak az adott lehetőségekkel.

Ezt az űrt – nevezzük így – a plasztika, esztétika világa, orvosai, szakemberei igyekeznek jelenleg kiszolgálni olyannyira, hogy ma Magyarországon külön rendezvényt, Infó napot és Expót is szerveznek rá, ahol gyönyörű hölgyek százai kaphatnak első kézből (plasztikai sebészektől, esztétikai szakemberektől, kiállítóktól) információkat arra vonatkozóan, hogyan legyenek, lehetnek még szebbek. Ez a rendezvény pedig nem más, mint a Plasztika Esztétika Infónap és Expó.

De hogyan jön ehhez a foci? – kérdezhetnénk joggal.

Az idei rendezvénynek nagyon nagy kuriózumot ad helyszíne, mely a nemrég megnyílt Puskás Aréna, annak is a Business VIP tere. A stadion szíve, lelke, közepe, ahonnan teljes panoráma nyílik a futballpályára. Arra a futballpályára, mely eredetileg 1953. augusztusában nyitott meg, s melyet 2016-ban bontásra ítéltek, de most újjászületett! 130 ezek köbméter beton, 19 ezer tonna betonacél és 12 ezer tonna acélszerkezet felhasználásával. 50 méter magas, 316 méter hosszú. És ha mindez nem lenne még elég, a tervezők „megtartották” azt a 38 db 40 méter magas pilon-t is, mely megjelenése stílusában emlékeztet a régi, ikonikus stadion épületére.

Kell ennél több? Hölgyek, egy újonnan épült hatalmas stadion VIP részében, zöld gyep, lelátó és mindemellett nagyon komoly szakmai előadások Magyarország legjobb orvosaitól akár férfiaknak is. Nem hiszem! Legyen ez az ország az igényes hölgyek és urak, a foci, a tájékozottság és a jó hangulat városa. Akár aznapra, vagy aznapra is és amennyiben felkeltette érdeklődésüket ez a rendezvény, látogassanak el a 2. Plasztika Esztétika Infó napra és Expóra az új Puskás Arénába.

www.plasztikaesztetika.hu