Itt vagyok

BLENDTEC a világ legokosabb és leghalkabb robotgépe

 

Ez nem egy átlagos konyhai robotgép. A Blendtec Stealt a világ első olyan robotgépe, amely olyan technológiával rendelkezik, mint az okostelefonok. Érintőképernyős felületen lehet irányítani, amely felismeri az érintésed még akkor is, ha valami kiömlött rá. A Sealth 360° olyan zajszűrő technológiával van ellátva, hogy még a legkeményebb dolgokat is normál beszédhangszínen keveri.

A Blendtech Stealth-t egy érintéssel be lehet kapcsolni, és azonnal maximum teljesítményen teljesít. 1800 wattos motorjával dupla olyan erős, mint egy átlagos robotgép, így a legkeményebb ételeket is könnyen ledarálja. 42 előre beállított keverési fokozat van rajta, de saját keverési módodat is beállíthatod rajta. Amennyiben online bejelentkezel a Blend Wizard-ba, akkor keresgélhetsz a számos ital és smoothie recept között. Ez után nincs más dolgod, mint egy USB csatlakozó segítségével ráimportáljuk az információt a robotgépre.

44 centiméter magas, 21 centi széles, 23 centi mély és 7,35 kg. A Blendtec Stealth-hez jár egy széles tartály, egy keverőtartály és egy leírás. A többség azt gondolná, hogy egy ilyen szuper robotgép kizárólag kávézókban és éttermekben található. 1500 dollárért a saját otthonodba is becsempészheted.

 

Luxury Launches