Itt vagyok

Az Út a Mosolyért Alapítvány és az e.on bemutatja: Mosoly Koncert 2019 – Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar jótékonysági koncertje

 

“Ha őszintén rámosolygunk valakire, az a láncreakció révén ötszáz mosolyhoz vezethet egyetlen nap!”
/Raphaëlle Giordano/

Legyetek részesei 2019. legnagyobb mosoly-láncának!

Találkozzunk május 9-én, a budapesti Erzsébet téren, ahol egy jótékonysági koncert keretében Ti is segíthettek, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessünk az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozásához!

Jótékonysági koncertünkön a Máté Péter-díjas énekesnő Rúzsa Magdolna, a világhírű 100 Tagú Cigányzenekar és a Fonogram-díjas Fekete-Kovács Kornél egyedülálló produkciója csal majd mosolyt az arcunkra.

Kapunyitás – 19:00
Koncert kezdete – 19:30

19:30-tól Gundel-Takács Gábor beszélget Fekete Gy. Viktor autista művésszel, az autizmus világáról.

Fogjunk össze egy közös cél érdekében, találkozzunk május 9-én az Erzsébet téren!

#MegérteniElfogadniSegíteni #ÚtaMosolyért #MosolyKoncert2019

Mosolykoncert-020-Edit
—————————————————————-
Támogatói jegyek elérhetőek: https://www.ticketportal.hu/event/Ruzsa-Magdi-es-a-100-Tagu-Ciganyzenekar-koncertje

Támogatói jegyek értéke:
1. szektor – kiemelt álló: 4900 ft / db
3. szektor – ülőhelyek: 7900 ft / db
4. szektor – normál álló és kerekesszékes: 2900 ft / db

A koncert megközelítése:
1. szektor belépése: passage felől
3. szektor belépése: Bajcsy Zs. út – Károly krt. sarka felől
4. szektor belépése: a Károly krt., Deák tér felől
—————————————————————-
Az Út a Mosolyért Alapítványt és céljai elérését támogatói jegy megváltásával segítheti. A támogatói jegy megváltásával lehetősége nyílik részt venni az alapítvány által szervezett jótékonysági Mosoly Koncerten, mely a budapesti Erzsébet téren 2019. május 9-én a 19:00 órás kapunyitást követően 19:30 órakor veszi kezdetét. Egy támogatói jegy egy fő (támogató) számára nyújt belépési lehetőséget. A Mosoly Koncerten a helyfoglalás a támogatói jegy értéke figyelembe vételével történik.

A támogató tudomásul veszi és a támogatói jegy megváltásával kifejezetten elfogadja, hogy a koncert – a szervezők önhibáján kívüli – elmaradása esetén a támogatói jegy értéke nem kerül visszatérítésre. A befolyt összeg az Út a Mosolyért Alapítvány részére kerül kifizetésre támogatásként.

A szervezők fenntartják a jogot a koncert programjának megváltoztatására. A koncert eső esetén elmarad és nem kerül később megrendezésre.

A támogató tudomásul veszi és a támogatói jegy megváltásával kifejezetten elfogadja, hogy a koncert során hang- és képfelvétel készül.

A koncert alkalmával a szervezőktől független harmadik személy által nyújtott szolgáltatás tekintetében a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Az elvesztett tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Vészhelyzet esetén kövessék a biztonsági személyzet utasításait, és a nyugalmukat megőrizve hagyják el a helyszínt a legközelebbi vészkijáraton keresztül!

Kérjük jegyét a koncert teljes ideje alatt őrizze meg a gondtalan ki- és belépés biztosítása érdekében.

 (X)