Itt vagyok

Az új tulipánmánia: Az emberek boldogan fizetnek 1800 dollár fölött a 2018-as Taylor Swift Special Edition Instax fényképezőgépért. Ez a kiskereskedelmi árának tízszerese.

A Fujifilm Instax SQ6 limitált szériája 2018-ban az antihős énekesnővel együttműködve 180 dollárból 1800 dollárért került forgalomba. Ezek a különleges kiadású Taylor Swift Instax fényképezőgépek nagy port kavartak 2018-ban. A fényképezőgépet maga a popszenzáció tervezte, a Reputation című albumának artworkjéhez hasonló aranyszínű újságmintával fekete alapon, a hátlapon pedig Taylor Swift értékes autogramjával. A fényképezőgép még öt évvel később sem veszített a varázsából, és az eBay-en hihetetlen 1800 dollárért kelt el a hirdetési lista szerint.

Az együttműködés része volt annak, hogy a Fujifilm szponzorálta Swift 2018-as világkörüli turnéját. A sikeres kapcsolat óriási hasznot hozott az Instaxnak, ami kemény eladásokat eredményezett a Fujifilm számára. A Digital Camera World beszámolója szerint az Instax fényképezőgépek eladásai egy 2019-es pénzügyi jelentés szerint elérték a havi 900 ezret. Ez a nyolc egyedi fényképezőgépet tartalmazó lista mostanra elfogyott.

Tagadhatatlan, hogy ez a gyűjtői fényképezőgép valóban kötelező darab minden megrögzött Swift rajongó számára, és 1800 dollár nem egy gyötrelmes összeg. Az eredeti doboz birtoklása, amelyen egy fénykép látható, amelyen Swift tartja a fényképezőgépet, a csapda és az igazi nyeremény egy rajongó számára.

Forrás: luxurylaunches.com