Itt vagyok

Az Olaszországban kézzel készített 16 000 dolláros játékgép a fa, az üveg és a Super Mario tökéletes házassága.

Az arcade játékok az ezredfordulósok első igazi szerelme. Ezért van abszolút értelme a Tableswin közel 16000 dolláros Rank játékkonzoljának. A fa és üveg játéktermi szekrény a float-üveg alapszerkezetnek köszönhetően modernizáltnak tűnik. A Mario-mániát elérhetővé téve a fémesített piros joypadok és nyomógombok matt fekete lakkozott fa szerkezettel. A matt krómozott fém lábtartó biztosítja a kényelmet, míg a legmodernebb szoftver zökkenőmentes élményt nyújt.

Ne felejtsük el azokat az időket, amikor az arcade játékok több órát vettek el a napunkból, így a kényelem a legfontosabb. A Rank szórakoztató és elegáns, Olaszországban aprólékosan megmunkált fából és üvegből készült, amelyet a Tableswin Arcades kortárs dizájnja tovább fokoz. A Rank játékkonzol ikonikus játékok válogatott választékát kínálja, amelyek alaposan élvezhetőek, a legújabb plug & play technológiával, amely tisztább digitális teljesítményt nyújt. A Marc Sadler által tervezett játéktermi konzolt 2021-ben gyártották.

A kézzel készített szerkentyű mérete 27,56 x 23,62 x 59,06 cm és az esztétikát és az ergonómiát tartja szem előtt. Míg a Rank egy drága megfelelője 15750 dollárért árulja egy darabot, addig a teljes méretű példányt sokkal kedvezőbb, 2200 dollárért árulják az Amazonon.

Forrás: luxurylaunches.com