Itt vagyok

Az Oetkar Collection és a HiNote összefogott, hogy egy egyedülálló képeslap-szolgáltatást indítson a 21. században

Napjaink rohanó, digitális életében a levelek és képeslapok ritkaságszámba mennek. Az Oetkar Collection azonban a HiNote-tal szoros együttműködésben visszahozza ezeknek a bensőséges írásos daraboknak a varázsát és nosztalgiáját. A két márka közösen egy olyan levélíró platformot indított útjára, amely tökéletesen felfrissült a 21. századra. Az Oetkar Collection bármelyik szálláshelyén megszálló vendégek választhatnak az egyes szállodai szálláshelyek számára tervezett, eltérő nyomtatású levélpapírok közül, és elküldhetik ezeket a speciálisan összeállított képeslapokat szeretteiknek.

Továbbá a jegyzetek szövegét testre lehet szabni, és a vendégek tetszésük szerinti fényképeket is hozzáadhatnak hozzájuk. A szolgáltatással kapcsolatban Alexis Traina, a HiNote vezérigazgatója és alapítója egy nyilatkozatában a következőket mondta: “A HiNote egy olyan szolgáltatás, amely a leghatékonyabb és legmegfelelőbb eszköz,: “A HiNote-ot azért hoztuk létre, hogy felemelje azt, ahogyan digitálisan kifejezzük magunkat, a mindennapi üdvözletektől és meghívóktól kezdve a tréfálkozáson és levélpapíron át a fotómegosztásig.”.

“Ez tulajdonképpen luxuskommunikáció a mobil élet korában. Izgatottan segítünk életre kelteni az ingatlanok egyedi DNS-ét olyan üzenetekkel, amelyeket a vendégek tovább személyre szabhatnak és megoszthatnak – és potenciálisan némi FOMO-t idézhetnek elő útközben” – tette hozzá továbbá. Hasonlóan megjegyezte Simon Neggers, az Oetker Collection értékesítési, marketing és kommunikációs vezető alelnöke: “Az Oetker Collectionnél mindig azt keressük, hogyan tudjuk fokozni vendégeink élményét, és a HiNote-tal való elegáns együttműködéssel alig várjuk, hogy meghívjuk őket, hogy személyre szabják saját “szállodai írószerüket”, és elküldjék a végső képeslapokat vagy szerelmes üzeneteket a nyaralásukról.”.

Szóval, szeretne képeslapot küldeni kedvencének?

Forrás: luxury launches.com

Leave a Comment