Itt vagyok

Az LG divatos cipősdobozai lehetővé teszik, hogy megmutasd magad, és gondoskodj Jordaneidről is.

Az LG Styler ShoeCase és ShoeCare teljesen logikus. Sőt, egyesek még feltétlenül szükségesnek is tartanák a duót. Sok sneakerhead nehezen megkeresett vagy könnyen örökölhető pénzének jelentős részét keresett cipőkbe fekteti; biztosan nem olcsók. A Kardashian-szekrény-stílusú, drága tornacipők állványaival és állványaival az elérhető legjobb módszerekre kell támaszkodnia drága, limitált kiadású lábbelije gondozásában. A berlini IFA technológiai szakkiállításon egy átfogó megoldást mutattak be: a Styler ShoeCare and ShoeCase-t. Utóbbi átlátszó panelekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik ritka tornacipők bemutatását egy helybarát megoldásban.

A ShoeCase védelmet nyújt a nedvesség ellen és a szövet elszíneződését okozó UV-fényt is a 360 fokos forgótányérban, így biztosítva, hogy minden tornacipődnek legyen ideje ragyogni. Az LG Styler ShoeCare viszont a cég TrueSteam technológiáját használja, hogy a cipőket százszorszépként frissen tartsa, felszívja a nedvességet és segít eltávolítani a szagokat. Bármilyen drága is a cipő, valamikor a szennyezett talajon járni fog! A ShoeCare rendszerrel akár négy pár cipőt is felfrissíthet 37 perc alatt normál kúrán. A bőrcipőt és a tornacipőt együtt is tisztíthatja. Az állítható magasságú mozgófúvóka kiszárítja a cipők belsejét, így eső és zuhogó eső esetén is viselheti a választott cipőt.

„Az LG új Styler ShoeCase és ShoeCare termékei teljes körű cipőápolási megoldást nyújtanak a lábbelik higiénikus tisztításához, tárolásához és bemutatásához” – mondta Lyu Jae-Cheol, az LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company elnöke. „A legújabb technológiánkat felhasználva, kényelmes vezérlést és kialakítást kínálva ezek az úttörő termékek ideálisak azoknak a fogyasztóknak, akik jobb, élvezetesebb módon kezelhetik cipőkollekciójukat. Továbbra is innovatív megoldásokat kínálunk a jobb otthoni élet érdekében” – nyilatkozta a Hypebeast . Az LG Styler ShoeCase és a ShoeCare is kompatibilis az LG ThinQ alkalmazással, de az árakról és a rendelkezésre állásról egyelőre nincs információ.

Forrás: luxurylaunches.com