Itt vagyok

Az Influencer megsemmisít egy 250 000 dolláros Lamborghini SUV-t úgy, hogy egy daruból egy 3 tonnás vörös folyadékot ejtett rá

Egy másik napon egy újabb egzotikus autót áldozott fel egy őrült YouTuber, hogy több lájkot és megtekintést kapjon. Az orosz közösségi média influencer, Mikhail Litvin egy vadonatúj Lamborghini Urust semmisített meg legújabb YouTube-videójához. Ez csak néhány nappal azután történt, hogy egy amerikai YouTuber közzétett egy videót arról, hogyan vásárolt egy 400 000 dolláros Ferrari F8 Tributót, hogy elpusztítsa . Litvin videója orosz nyelvű, a címmel és a leírással együtt; tehát a Google Fordítót kellett használnunk, hogy megértsük ezt a förtelmes cselekedetet. A zseniális mutatványt nyilvánvalóan azért húzták le, hogy megünnepeljék a csatornájának 10 millió előfizetőjét és új energiaital üzletének beindítását.

Youtube-on / @LITVIN

A videó 40 perces, és egy visszatekintéssel kezdődik arról, hogyan indította el Litvin a csatornát évekkel ezelőtt, és összefoglalja azokat az őrült dolgokat, amelyeket tett azért, hogy elérje a 10 milliós YouTube-feliratkozó mérföldkövét. Ez a montázs arra is emlékeztet bennünket, hogy Litvin ugyanaz a YouTuber, aki felgyújtotta a 160 000 dolláros Mercedes-AMG GT 63 S-t, miután belefáradt az állandó problémákba, amelyekkel az autót eladó kereskedés nem foglalkozott. Miután ez a mutatvány elterjedt, egy vadonatúj Porsche Taycan Turbo S-vel egy márkakereskedés üvegfalán keresztül ütközött. A Youtuber azt állította, hogy baleset volt, de mindannyian tudjuk, mi volt valójában.

Youtube-on / @LITVIN

A Litenergy nevű energiaital népszerűsítése érdekében a mutatvány egy óriási, 3 tonnás dobozt tartalmaz, amely színültig meg van töltve a piros színű itallal. A hatalmas konzervet egy daru segítségével 100 méter magasra emelik a levegőben, és közvetlenül alatta parkol a fehér Lamborghini terepjáró. Gondolom tudod, mi történik ezután. A látványt nehéz nézni. Az erről a magasságról leejtett hatalmas súly azonnal eltünteti a vadonatúj Urust; szinte úgy néz ki, mint egy film jelenete.

Youtube-on / @LITVIN

Forrás: luxurylaunches.com