Itt vagyok

Az élő szervezet anatómiájától inspirálva ez a 280 méter magas ultrafuturisztikus felhőkarcoló hamarosan uralni tudja Doha látképét

Katar egy sor hihetetlen felhőkarcolónak ad otthont . És ezen a listán a következő a dohai Hayri Atak Építészeti Tervező Stúdió Cytokinesis tornya, amely úgy néz ki, mintha egyenesen a meséből származna.

spirál 2

A lenyűgöző szerkezet a szervezet két különálló részéhez hasonlít, és nyilvánvalóan a sejtek elválasztásáról kapta a nevét. Amint azt az amazingarchitecture.com állítja: “Azokat a részeket, amelyeket középen a gerincnek tekintünk, és amelyek hajszálerek útján vannak összekötve, olyan elemeknek tekintik, amelyek befogják feleslegüket, és akkor fordulnak elő, amikor az említett osztódás bekövetkezik.”

spirál 3

Ebben az értelemben megmutatja a belső zavarodottságot a kapillárisban a hatásával, amely a dekonstrukció után következik be, valamint azt az egyértelmű hatást, amelyet együtt ad. Ugyanakkor lehetővé teszi a különböző értelmezéseket, amikor újra és újra figyelembe vesszük a kilépési pontot, olyan mértékben, hogy az intercelluláris feszültség lesz a dekontaminált csigolyákban.

spirál 4

A 280 méteres magasságban álló szerkezet lehetővé teszi a város látképének különböző leolvasását különböző perspektívákból, valamint lehetővé teszi, hogy sokféle szögből nézze. Továbbá 70 emeletet tartalmaz, és valóban hihetetlen látvány! Nos, beszélhetünk észbontó felhőkarcolóról ebben az esetben!

spirál 5

luxurylaunches.com