Itt vagyok

Az Eiffel-torony új, ijesztő üvegpadlója elkészült, a selfie készítők pedig már sorba is álltak!

 

Vitatható a világ leghíresebb emlékműve: az Eiffel-toronyt már régóta a romantikával és a fantáziával kapcsolják össze. Most azonban, a 38.5 millió dollár értékű renoválása oda teszi a izgalmat keresők és kalandlelkek mappájára a jól ismert tornyot. A torony első emeletét a közelmúltban üvegpadlóval egészítették ki, ami egy teljesen új fényképezési lehetőséget nyitott a kattintós-boldog turistáknak. A felújítást Anne Hidalgo polgármester avatta fel, emellett átadták a új napelemeket és megnyitották a múzeumot, amely a torony történetét mutatja be.

eiffel-tower-glass-floor-2-690x460
Az első emelet szédítő magasságban van, 200 méter a föld és az üveg padló között. Ez adja a turistáknak a csodálatos (és egyben ijesztő) érzést mintha a levegőben járnának. Valamirevaló kompenzáció, főképp azoknak a turistáknak, akik nem tudják meglátogatni a torony tetejét, a zsúfoltság és a idő korlát miatt.

eiffel-tower-glass-floor-3-690x459

Csak a tavalyi évben, közel hét millió ember látogatta meg az Eiffel-tornyot.Természetesen, az új attrakció eredményezett pár egész kiváló fotóst és néhány vicces pózt. Néhány selfie-imádó utazó perecként állt össze az üveg padlón, miközben a tökéletes képet szerették volna elkattintani. Figyelembe véve a sok kínos pózolós ötletet amit már le is írtunk a következő párizsi utazásunkra, néhány selfie fotóst ingyen engedünk be.

 

Luxury Launches