Itt vagyok

Az egyik oldalon a Louis Vuitton 80% -át csökkenti az órák kínálatának, hogy a felskálázást helyezze előtérbe, másrészt pedig a Tambour-t elegáns sportóraként adja ki.

A Louis Vuitton Tambour egy teljesen új avatarban jelenik meg. Valójában a teljes órakínálat átalakításon megy keresztül, a francia luxusmárka a meglévő termékkínálatának 80% -át vágja le, hogy a közelgő termékek felskálázására összpontosítson. Az egyik ilyen ígéretes termék a Tambour, amely új életet kapott, mivel újragondolták, mint egy sportórát egy integrált karkötővel. Az egyetlen dolog, ami közel két évtized alatt változatlan maradt, az a hárommutatós kialakítás. “Ez nem forradalom a piac számára, hanem forradalom számunkra, mert mindaz, amit visszavonunk, és egy új árszintet jelent. A márka léptékében ez egy kis kockázat, de a Louis Vuitton órák számára ez valóban radikális változás” – osztotta meg Jean Arnault, a Louis Vuitton órákért felelős igazgatója.

“A 4000 eurós átlagárról egy csapásra a 20 000 eurótól felfelé terjedő árkategóriába lépni merész szerencsejáték. Igaz, hogy sok ismeretlenséggel jár ez a lépés”. Az új és továbbfejlesztett LV 40 mm-es Tambour egy karcsú, 8,3 mm-es tokmérettel büszkélkedhet, így ez a vastagság az USP-je. A Tambour Steel kék vagy szürke tárcsával, arab számokkal és hat óránál elhelyezett kis másodperckijelzővel rendelkezik. A beépített acél szíj elegáns megjelenést kölcsönöz neki.

Az órát az LFT023 kaliberű automata szerkezet hajtja, amely 22 karátos rózsaarany mikrorotort, 31 ékkövet és körülbelül 50 óra járástartalékot tartalmaz. Az LV a több mint 100 órából álló listáját mindössze 20 aktív referenciára csökkenti. “Nem az a célunk, hogy mindenki csuklójára kerüljön egy óra. Hanem az, hogy a történelmi gyűjtőink, a márka szerelmesei felismerhessék magukat egy belépőszintű, csúcskategóriás óraműben” – tette hozzá Arnault.

Forrás: luxurylaunches.com