Itt vagyok

Az Air France beindítja a privát repülőgép szolgáltatását Európában

 

Az Air France nem bízott semmit a véletlenre, mikor úgy döntött, hogy megszerzi magának a crème de la crème utasokat magának (azaz a legjobbak legjobbikát). Nem sokkal azután, hogy a francia légitársaság bejelentette a „La Première First Class Suites”-t, az Air France most azoknak a La Première utasainak, akiknek összekötettéseik vannak a Párizs-Charles de Gaulle repülőtéren, felajánl egy új gyorsabb és könnyebb utazási lehetőséget. A SkyTeam hordár összeállt a francia Wijet üzleti repülőüzemeltetővel, hogy az első osztályú utasoknak lehetősége legyen egy magánrepülőre átszállni, miután egy hosszú távú utazásról megérkeztek a Párizs-Charles de Gaulle reptérre, hogy így kössék össze a repülőket Európán belül.

A magánrepülők 1200 repülőtérről tudnak felszállni és leszállni, leegyszerűsített indulási procedúrával. Nem lesznek hagyományos check-inek, a beszállás azonnal megtörténik. A repülőtérre való megérkezéskor az utasok várakozás nélkül szállnak le csomagjaikkal együtt. Az utasok mindemellett még saját indulási idejüket is megválaszthatják. A hosszú távú és a magánrepülők között limuzinnal utazhatnak a vendégek.

Minden egyes Air France magánrepülőnek van egy bensőséges kabinja, amelyet mindössze 4 tágas, alacsony hátú kárpitozott bőrfotellel rendeznek be. Két ülés 140 fokig dönthető, még kényelmesebbé téve az utazás alatti pihenést a különösen csendes kabinokban. A személyes tárolók és az összecsukható polcok lehetővé teszik, hogy az utasok úgy szervezzék meg az utazásukat, ahogy nekik a legkényelmesebb.

Az új magánrepülő szolgáltatás ára 2,400 eurónál kezdődik (per repülőgép, nem pedig utas), a Párizs-Charles de Gaulle repülőtérre és onnan vissza. A légitársaság azt állítja, hogy a versenyképes díjszabás 40%-al olcsóbb, mint a piaci árak.

 

Luxury Launches