Itt vagyok

Ausztrália legegyedibb otthonaiként tartják számon. Ez a négy hálószobás ingatlan annyira népszerű volt, hogy a belső tér megszállottjai boldogan fizettek fejenként 50 dollárt, hogy betekintést nyerjenek a belsejébe.

Nem újdonság a rajongók számára, hogy összegeket fizetnek ki, hogy bepillantást nyerjenek bálványukba. A közösségi média megjelenésével a rajongók felnéznek a hírességekre és az otthonokra, a szakácsokra és a mémkészítőkre. Ha már az otthonokról beszélünk, a rajongók akár 50 ausztrál dollárt (37 USD) is fizetnek azért, hogy bejárják az égi, teljesen fehér vidéki otthont, amelyet gyakran Ausztrália egyik legegyedibb otthonaként hirdetnek . Az insta híres Kingsholme ingatlan a közel 60 000 követőt álmodozta tovább. De nemsokára Lauren Eloise belsőépítész felnyitja hatalmas házát, hogy a lelkes queenslandiak eljöjjenek.

aus 2Via NGU Real Estate

A Coastal Barn Dream Home megnyitotta kapuit a rajongók előtt, hogy körbejárják az otthonukat, amelyet régóta csodáltak. Azok a rajongók, akik tudták, hogy a tulajdonosok végleg becsomagolják ezt a tökéletes otthont, nem vesztegették az idejüket a három teltházas előadás lefoglalásával. A ház bejárása során több rajongó is elsétált a város északi részébe, hogy megnézze az egyedülálló öt hálószobás házat. A ház az ingatlanpiacon is nagy feltűnést keltett azzal, hogy rekordokat döntött, és 1,97 millió dolláros eladási árával a külváros egyik legfényűzőbb otthonává vált.

aus 3Via NGU Real Estate

Az eseményt „lányok napjának” nevezték el, és a tulajdonosok megosztották: „Lehetőséget kap, hogy saját maga is megtapasztalja a szépség és a wow tényezőt, miközben testközelből és személyesen láthatja az otthon gyönyörű befejezését. Azt is megnézheti, hogyan bírja ki egy elsősorban fehér otthon, ha egy ötgyerekes családdal, három kutyával és egy macskával élnek együtt, miközben üdülő-jellegű menedékhelynek érzi magát.” Most ez a kérdés motoszkál bennem, mióta egy fehér-fehér palettán pompázó ház képeire néztem, öt gyerekkel és háziállatokkal, nem kevesebbel!

aus 4Via NGU Real Estate

A csodálatosan kidolgozott dekoráció mellett a ház igényesen kialakított négy lakórésszel, 6 m magas katedrális mennyezettel, jó méretű magnézium medencével. A szabadban van egy szórakoztató rész, amelyhez szabadtéri konyha, tűzrakóhely és teniszpálya tartozik, valamint egy különálló, 130 négyzetméteres pajta, amelyet otthoni irodaként és edzőteremként használnak. Ms. Eloise személyes okokból eladta az 535 nm-es ingatlant, amely hihetetlenül keresett és kedvelt helyszín volt az ország vezető divatmárkáinak fotózására.

aus 5Via NGU Real Estate

aus 6Via NGU Real Estate

aus 7Via NGU Real Estate

aus 8Via NGU Real Estate

aus 9Via NGU Real Estate

Forrás: luxurylanches.com