Itt vagyok

Alekszej Mordosov, a szankcionált milliárdos 500 millió dolláros Nord megajachtjával egy 2000 kilométeres utazásra indult a napsütötte Maldív-szigetekről a Seychelle-szigetekre.

A Nord visszatért! Alekszej Mordashovnak az elmúlt egy év forgószél-útja után úgy tűnik, kedve van távol lenni a fagyos orosz téltől, és napozni. Az élet kétségtelenül teljes kört jelent ennek az 500 millió dolláros megajachtnak, amely 2022-ben nagyjából ugyanebben az időben utazott a Maldív-szigetekről Vlagyivosztokba. A Nord 2022 márciusában a Maldív-szigeteken és a Seychelle-szigeteken teleket töltött . A Seychelle-szigeteket elhagyva Srí Lanka felé tartott, végül kikötött Vlagyivosztokban. április 11.

A Youtube-on / @Gibraltar Yachtingen keresztül

A 464 láb hosszú hajót nem rég észlelték a Maldív-szigeteken, és amint az eSysman SuperYachts rámutat, jelenleg a Seychelle-szigeteki Victoria kikötőben van kikötve. A Nord 2151 km-t tett meg a Maldív-szigetekről a Seychelle-szigetekre. A tengeri forgalomnál a helyzete ellenőrzésekor a hajó továbbra is hatótávolságon kívül van, és az AIS-t több mint 100 napja frissítették. De korlátozható, hogy a jacht valóban a Seychelle-szigeteken van, mivel az előtérben lévő jachtok Sea Rhapsody néven azonosíthatók, amely jelenleg Port Victoria, Sc. Néhány héttel ezelőtt a Nord felbukkant Hongkongban, dühöt keltve és több amerikai tollat ​​is megrebegtetett.

Alekszej Mordosov. Kép – Kreml

Az amerikai hatóságok hatalmas nyomása után Hongkong megadta magát, és búcsút intett az orosz iparmágnás lebegő góliátjának. Nord ezután nemkívánatos utazásra indult Fokvárosba. Mielőtt azonban közelebb vitorlázott volna a célhoz, szokásához híven elsötétült valahol a hatalmas Indiai-óceánban. Úgy tűnik, hogy a tulajdonos nem töltheti a telet sehol, kivéve a lenyűgöző Seychelle-szigeteket, ami indokolt kiszakadás a hideg orosz télből.

Forrás: luxuylaunches.com