Itt vagyok

A Tiffany & Co bejelentette, hogy egy új, limitált kiadású kollekcióval tiszteleg Beyoncé rekordot döntő Renaissance világkörüli turnéja előtt.

A Bey-kaptár most még szebb lett, köszönhetően annak, hogy a Tiffany & Co. visszahozott néhány látványos, Beyoncé-érintéssel ellátott Y2K-kapcsot. A nosztalgiába mártott nyakláncok az 1969-es szív alakú charm nyakláncok előtt tisztelegnek egy modern csavarral – Beyoncé reneszánsz lova! A kapszulakollekció része a Return to Tiffany Heart Tag Charm Bracelet (525 dollár), amelyen a “Welcome to the Renaissance” felirat olvasható, alatta Beyoncé nevével.

Instagram / @beyonce

A lépés bár hihetetlen, mégis kicsit kiszámítható volt, hiszen az ikonikus luxusház a Renaissance World Tour hivatalos ékszergyártója. A kollekcióban 275 és 700 dollár közötti darabok szerepelnek a klasszikus ezüst lakat charm főszereplésével. A július 29-én megjelenő kollekció teljes bevétele az About Love Scholarship programhoz kerül, amely a Tiffany & Co., a BeyGOOD és a Shawn Carter Alapítvány közötti partnerség, és amely öt történelmileg fekete egyetem és főiskola művészeti diákjainak ösztöndíjait támogatja.

Instagram / @beyonce

Pontosan egy éve annak, hogy Beyoncé reneszánsza először meghódította a világot, és mi lehetne jobb módja annak, hogy megörökítsük a zenei uralkodót, mint néhány Tiffany & Co. csecsebecse? A Return to Tiffany x Beyoncé kollekció július 29-én, szombaton debütál a Tiffany.com-on.

Forrás: luxurylaunches.com