Itt vagyok

A szeretett Polaroid SX-70 egy teljesen működőképes 24 karátos arany kiadással ünnepli fennállásának 50. évfordulóját

A Polaroid SX-70 formátum 50. évfordulója alkalmából a Retrospekt, egy milwaukee-i cég, amely a régi Polaroidok helyreállítására szakosodott, látványosságot mutatott be! Az exkluzív évfordulós kiadású arany SX-70 azonnali filmes fényképezőgépéről beszélünk.

Az ünnepi kamera egy frissen felújított avatárt tartalmaz, és új, valódi bőr borításokkal van ellátva, amelyek dombornyomott jubileumi emblémával és egyedi egységszámokkal vannak ellátva. Mindegyik egységet teljesen szétszerelték, megtisztították, és eltávolították az eredeti krómozást, helyette 24 karátos arannyal vannak bevonva.

A Polaroid csodákat speciális 50th Anniversary Edition dobozokba csomagolják, egy-egy polírozó kendővel és a fényképezőgép használati utasításával együtt. A Retrospekt közleményében azt nyilatkozta, hogy története és a fotózásra és a populáris kultúrára gyakorolt ​​hatása miatt tiszteli ezt a fényképezőgépet .

Azonban nem ez az első alkalom, hogy az SX-70-et aranyozással kínálják. A sátor szerint korábban is létezett egy kis adag aranyozott fényképezőgép, amelyeket különleges alkalmakkor adtak át ajándékba a Polaroid alkalmazottainak.

A Polaroid 50. évfordulós kiadású arany SX-70 azonnali filmes fényképezőgépének korlátozott példányszáma darabonként 999 dollár, és jelenleg online megvásárolható a Retrospekt hivatalos honlapján. Szeretnéd a kezedbe venni?

Forrás: luxurylaunches.com