Itt vagyok

A Smeg együttműködött a Coca-Colával egy nagyon elegáns hűtőszekrényért

Míg a Coca-Cola bélyeggel ellátott pólók és ruházati cikkek gyakran körbejárnak, egészen meglepő, hogy készülőben van egy hűtőszekrény , amely a szénsavas ital jóságával büszkélkedhet! És ez nem más, mint a Smeg a The Coca Cola Company-val való vadonatúj együttműködésével.

hűtő 2

A sátorosok együtt alkottak egy retro stílusú hűtőszekrényt, amely ideális a művészet szerelmeseinek otthonában elhelyezett konyha számára. A márka ikonikus „Harmony” reklámfilmjének 50. évfordulója alkalmából bemutatott készülék (amelyben fiatalok sokszínű csoportja énekel együtt egy olasz dombtetőn), a készülék egy limitált kiadású darab, amely a Coca-Cola 1971-es egységes kollekciójának részét képezi.

hűtő 3

Kívülről Coca-Cola ihletésű műalkotások láthatók, amelyek a 70-es évek korszakát ünneplik pszichedelikus dizájnjával, amely számos árnyalatot áraszt. Kinyitva rengeteg hely található élelmiszerek tárolására, beleértve a kivehető üvegpolcokat, a life plus rekeszt a romlandó élelmiszerek tárolására, valamint a gyümölcs- és zöldségfiókot. Mondanom sem kell, hogy van egy jégdoboz is a jég és a fagyasztott élelmiszerek tárolására.

hűtő 4

Ezenkívül többáramú hűtőrendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az ideális hőmérsékletet és páratartalmat az élelmiszerek tárolására, valamint a teljes kapacitása 270 liter. A SMEG FAB „Unity” hűtőszekrényekből mindössze 25 darab készül, mindegyiket egyedi számmal ellátott gravírozott táblával kiegészítve.

hűtő 5

A Unity kollekció Coca-Cola ihletésű Popsocket pénztárcákat, Timex órákat és egy sor olyan ruházatot is tartalmaz, amelyek „bemutatják a béke, a befogadás, a sokszínűség és az optimizmus időtlen értékeit, ahogy Kate Dwyer, a globális licencelésért felelős vezető igazgató. A Coca-Cola kimondja!

hűtő 6

Forrás: luxurylanches.com