Itt vagyok

A Rolls-Royce lenyűgöző whisky- és szivartartót mutatott be, és többe kerül, mint egy Tesla Model 3

A Rolls-Royce gazdag öröksége, hogy páratlan luxus életmódot kínál vásárlóinak, jóval meghaladja autóit. A brit autógyártó időről időre egyedi gyűjteményeket készít, amelyek tükrözik a luxus hányadost és a kivitelezést, amelyet a Spirit of Ecstasy motorháztető -díszt büszkén viselő autón látnak. A lenyűgöző Rolls-Royce piknikasztal , amelyet néhány éve láttunk, tökéletes példa erre. A House of Rolls-Royce bemutatta Ínyencei kollekciójának legújabb kiegészítését. Íme a Rolls-Royce Cellarette – egy tökéletesen megtervezett méretre whisky és szivartartót.

rr 2

„A Rolls-Royce Cellarette, a Rolls-Royce Connoisseur kollekciójának legújabb tagja, ügyfeleinknek új módszereket kínál életmódjuk javítására, túl a Rolls-Royce motoros autójukon. Történelmileg a pincét a bor és a szeszes italok biztosítására használták. Ez a személyre szabott láda úgy konfigurálható, hogy az ügyfél preferenciáitól függően aperitifeket vagy emésztés segítőt készítsen a díjazott szivarok mellett, látványos módon. ” -mondta Nicholas Abrams, a Rolls-Royce Motor Cars egyedi tervezője.

rr 3

A Cellarette külsejét úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a Rolls-Royce luxus limuzin jól felszerelt kabinjához. Polírozott alumíniumból készült, és Rolls-Royce Havana bőrből készült. A tetején egy funkcionális tálalótálca található, amely Obsidian Ayous Open Pore furnérral készült, és tartalmaz egy Spirit of Ecstasy betétet. Ha kinyitja a tálcát, kiderül a belseje, amelyet armagnac bőr borít, és számos luxus kiegészítőt tartalmaz. A Cellarette kézi fújású lowball szemüveget tartalmaz, amely az ikonikus „RR” monogrammal készült. A szemüveg kifelé forog a legelegánsabb módon, amikor az egység kinyílik.

rr 5

A szemüveget egy Armagnac bőrrel bélelt palacktartó kíséri, RR emblémával, és alkalmazkodik a különböző palackméretekhez. Az üveget mágnesesen egy polírozott alumínium rögzítő tartja. A másik végén egy párásító található, amely egy gyönyörű, spanyol cédrusfából készült szivartálcába helyezkedik el. A szivarláda belsejében lévő páratartalom a tulajdonos választása szerint állítható be az optimális élvezet érdekében, amelyet higrométerrel pontosan lehet ellenőrizni. A higrométer úgy lett kialakítva, hogy felidézze a legendás Rolls-Royce óra megjelenését.

rr 6

A szivarláda két végén mágnesesen két kisebb rekesz található. Az egyik tartályban található egy bonyolultan kidolgozott szivarvágó és öngyújtó, amelyet a párizsi ST Dupont gyártott, és amelybe az Ecstasy Expression szellemét gravírozták. A másik ugyanolyan szép hamutartót tartogat. Mint minden Rolls-Royce autó, a Cellarette is testre szabható az ügyfél pontos specifikációi szerint. A Rolls-Royce Cellarette a Rolls-Royce márkakereskedésekben kapható, és az árak 40 570 fonton (kb. 55 000 dollár) kezdődnek.

 Forrás: luxurylaunches.com