Itt vagyok

A rakétákban használt ötvözetekből és a Mobula ray hal után formázva nehéz lesz nem bámulni, ezt a futurisztikus motorkerékpárt

A vietnami székhelyű, egyedi motorkerékpár-üzlet, a Bandit9 ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, és ennek alkalmából bemutatta eddigi legambiciózusabb projektjét. Ismerje meg a Supermarine-t, egy futurisztikus megjelenésű, egyedi motorkerékpárt, 400 egyedi komponenssel, amelyeket mind házon belül terveztek és készítettek. A Supermarine fénypontja az aerodinamikai burkolata, amely emlékeztethet az Aston Martin AMB 001 -es superbike-jára. A burkolat formáját a Mobula Ray ihlette, és szélcsatornában fejlesztették ki, hogy aerodinamikailag hatékony legyen. Úgy tűnik, hogy a karosszéria úgy olvadja körbe az alvázat, mint egy olvadó sajtdarab, és úgy tervezték, hogy egyetlen egységnek tűnjön. A burkolat alakja növeli a motor felé irányuló légáramlást, és növeli a kanyarodást. A karosszéria ABS műanyagból és szénszálból készül.

motor 2

A Supermarine egyedi alvázzal rendelkezik, amely rozsdamentes acélból készült. A vásárlók azonban ultrakönnyű szénszálas keretet is választhatnak. A lengőkar kialakítása is egyedi, és illeszkedik az egyedi motorkerékpár vad esztétikájához. A Supermarine egyedi öntött alumínium kerekekkel van felszerelve, amelyek Nitron felfüggesztéssel és négydugattyús Brembo féknyergekkel vannak felszerelve. A vevők frissíthetik a beállítást hatos Berginer fékekre és a felső polcon lévő Öhlins felfüggesztésre.

motor 3

A Bandit9 azzal dicsekedhet, hogy a kis térfogatú modelleket gyönyörű alkotásokká testre szabta. A Ho Si Minh-bolt azonban úgy döntött, hogy a Supermarine-nek nagyobb, erősebb szívet ad. Az egyedi motorkerékpár a Triumph két klasszikus párhuzamos iker motorjával kapható. A 900 köbcentis motor 74 lóerőt és 80 Nm nyomatékot produkál, ami 120 km / h végsebességet biztosít a motorkerékpárnak. Az erősebb, 1200 köbcentiméteres motor 103 lóerőt és 112 Nm nyomatékot produkál, így a Supermarine 208 km / h végsebességet biztosít. Az ötfokozatú sebességváltó alapfelszereltség, de a vásárlók hatfokozatú sebességváltót is választhatnak. a Bandit9 Supermarine megrendelésre készül, és a szállítások 2021 decemberében kezdődnek.

motor 4

Forrás: luxurylaunches.com/