Itt vagyok

A pennsylvaniai nő világra hozza az első Tesla babát – A kicsi az első ülésen született, miközben az elektromos autó robotpilóta volt.

A Tesla autó birtoklásának számos előnye közül a legtöbb, ami a pennsylvaniai házaspárnak hasznos volt, a vezető-asszisztens technológia, más néven autopilot mód volt. A 33 éves Yiran Sherry férjével, a 34 éves Keating-el vezette 3 éves fiúkat az óvodába, miután a szokásos napi házimunkát végezte. Kétségtelenül szeretik a jármű környezetbarát, alacsony karbantartási igényű és hatékony jellemzőit, de Teslájuk teljes önvezető funkciója őrülten megváltoztatta az életet. Köszönhetően az autónak, aki segíti őket, ahogy kell, egy köteg örömöt ölelnek a karjukban, aki egyben a világ első Tesla babája is!

Bekapcsolt robotpilóta mellett Keating bal kezét a kormánykeréken tartotta, miközben a feleségével foglalkozott.

Mivel Rafa a hátsó ülésen ült, és az összehúzódások javában zajlottak, a párnak nem maradt más választása, mint a legközelebbi kórházba száguldani, miután a természet megtörtént, és Yiran vize megtört. Keating azonnal 20 perces autóútra indult Wayne-i otthonuktól a Paoli Kórházba. Egész idő alatt egy gyötrelmes Yiran kuporgott a padlón az utasülésen. Mivel a kórház felé vezető úton nagy a forgalom, és felesége összehúzódásai egyre erősebbek és fájdalmasabbak lettek, Keating a Tesla robotpilóta funkcióját használta, miközben bal kezét könnyedén a kormányon tartotta, és a feleségére is vigyázott.

„Annyira megszorította a kezem, hogy azt hittem, összetöri. Azt mondtam (mondtam): “Yiran, oké, koncentrálj a légzésedre.” Ez nekem is tanács volt. Felpörgött az adrenalinom” – mondta Keating Sherry az Inquirernek. A párnak azt a fontos döntést is meg kellett hoznia, hogy várja-e a kórházba érkezést, vagy maga tolja ki a babát az autóban. Yiran úgy döntött, hogy nem késlelteti a szülést, mivel az autó alig haladt a forgalomban, másrészt a baba gőzerővel haladt előre. A Wio News szerint: „ Nyomjam vagy tartsam? Nyomjam, vagy tartsam? A francba, tegyük ezt.” Aztán megszülte a lányát, amikor megérkeztek a kórházba.

tesla 2

A nővérek még a baba köldökzsinórját is elvágták az autó első ülésén. „Amint a gyermekorvos azt mondta: „Gratulálok, egészséges”, az egészen megkönnyebbült sóhaj volt” – mondta Keating. Az ember azt várná, hogy a babát Tessnek hívják, ha nem is Teslának, de az édes kislányt Maeve-nek nevezték el. Keating Sherry a Twitteren így írt a megdöbbentő esetről: „A feleségem bátran megszülte kislányunkat, Maeve-et @Tesla Model 3-unk első ülésén, a kórházba vezető úton – íme a történet @PhillyInquirer! @elonmusk @Tesla. thx az autopilot számára. Ez a történet egy leheletnyi friss levegőt jelent, mert a Tesla a vezetőt segítő technológiája miatt sok kritikát kapott.

Forrás: luxurylaunches.com