Itt vagyok

A nyájas vállalkozó – Paris Hilton nagy dolcsit kap azért, hogy megünnepelje nászútját a festői Conrad Bora Bora üdülőhelyen.

Az, hogy Paris Hilton boldogult, mióta sírva bejutott a halandó életbe, tény, ahogy a nap keletről kel fel. Ha jobban belegondolunk, egész életében így jellemezték. Mi az a Paris Hilton? Gazdag. Mi a foglalkozása? Örökösnő! De az tény, hogy ő sokkal több ennél. Több sikert ért el, mint elismerést cicájában, hiszen sikeres hajhosszabbító vonalat, életmódmárkát hozott létre és számos könyvet adott ki. 2021-ben Paris Hilton nettó vagyonát 300 millió dollárra becsülik. Jó érzés látni, hogy a nő, akit a gazdagság képe, az újonnan házasodó boldogság képévé változik, jóllehet miközben az emlékekkel együtt moolah-t csinál. Nem lehet nem észrevenni a szponzoráltként megjelölt nászutas posztjait.

paris hilton 2Az Instagramon / @parishilton keresztül

 Köztudott, hogy a párizsi Hilton Hilton őt teszi a Conrad szállodamárkát is birtokló Hilton vagyon örökösévé. Mindenesetre az Instagramon nászútra írt posztjaiban az örökösnő megcímkézte az ingatlant, Conrad, Bora Bora, Nui. Ezt írta: „Nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdhetem #nászút kalandomat a férjemmel az egyik kedvenc helyemen: Bora Borán! Köszönöm @Hilton @ConradHotels @ConradBoraBoraNui, hogy segítettél stílusosan ünnepelni. Az egész világ körüli #utazásomat dokumentálom, hogy mindenki lássa, és eljöjjön az utazásra. Nézd meg a „My Dream Honeymoon” 1. epizódját most a @YouTube csatornámon. Nézd meg most! (Link a bioban) #HiltonPartner #szponzorált.” Álmodozó nászútját is vloggatja, és a „My Dream Honeymoon Episode 1: Paris Hilton and Carter Reum Go To Bora Bora” című videója közel 101 650 megtekintést ért el, és ez a szám egyre növekszik.

Tekintettel arra, hogy ő nevezte el a vlog 1. epizódját, a rajongók és a követők biztosak lehetnek abban, hogy még több vár ránk. Az örökösnő így jellemezte a videót: „Nagyon izgatott vagyok, hogy életem szerelmével és új férjével, Carterrel elindíthassam a nászutas kalandomat. Az esküvőszervezés és az új műsorom, a Paris In Love forgatása az elmúlt néhány hónapban meglehetősen hektikus volt, úgyhogy izgatott vagyok, hogy végre a világ kedvenc helyeim között kapcsolódhatok ki és pihenhetek. Hilton segítségével egy csodálatos utazási sorozattal fogom megünnepelni a nászútomat, hogy mindenkit magával vigyek az utazásra. Alig várom, hogy új úti célokat fedezhessek fel veled a következő hetekben. Maradjon velünk a továbbiakért! Tudjon meg többet gyönyörű üdülőhelyemről, Conrad Bora Boráról itt.

paris hilton 3 Az Instagramon / @parishilton keresztül

A francia Polinéziában található Motu To’opua privát szigetén éterinek tűnt, és nemcsak házastársi ragyogását mutatta meg, hanem verhetetlen üzleti érzékét is, amely valószínűleg a Hilton DNS-ébe beltenyésztett. Így hát Paris Hilton az egyik vége a mimózák szürcsölésével és az Instagramon való képek közzétételével van elfoglalva. A másik végén pedig legalább 50 000 dollárt keres posztonként, az influencer marketing központ szerint.

paris hilton 4 Az Instagramon / @parishilton keresztül

 Ellentétben a közvélekedéssel, miszerint minden pénze a családi vállalkozásból származik, Paris egy egyenes vállalkozó, aki saját bevételre tett szert, és még nászútján is ezt teszi! Az évek során több mint 25 illatban pompázó parfümcsaládja több mint 2,65 milliárd dollár bruttó bevételt termelt. paris hilton 5Az Instagramon / @parishilton keresztül

 A Cosmopolitan szerint még 2011-ben azt mondta Piers Morgannek, hogy több mint 10 millió dollárt keres különböző termékeivel, mondván: „A Hilton vezetéknévvel az emberek azt hiszik, hogy mindent nekem adtak át, és soha nem kellett dolgoznom nap az életemben. De a valóságban olyan keményen dolgoztam, hogy mindezt egyedül csináltam, nem veszek el semmit a családomtól, mindezt egyedül csináltam.” A vállalkozásain kívül Paris márkapartnerségekre, podcastra, egy Warner Bros. produkciós cégre és egy közelgő esküvői valóságshow-ra törekszik, a Netflix jelenlegi főzőshowja mellett. Tudtad, hogy valaha ő volt a legjobban fizetett DJ? Rövid időn belül láthatjuk nászútsorozatának csodáit is. Várjunk és figyeljünk.

Forrás: luxurylanches.com