Itt vagyok

A norvég üzletember magánrepülőgépes ellátást kap, mivel ő az egyetlen utas a 336 üléses Etihad Boeing 787-Dreamliner gépen.

A szóló utazás új értelmet nyert, mivel Alexander Svanevik norvég üzletember volt az egyetlen utazó az Etihad Abu Dhabiból szingapúri járatán szeptember 28 -án. Mivel ő volt az egyetlen utas az Etihad Airways Boeing 787-9 fedélzetén, olyan élményt kapott, amelyet még a repülő üzleti osztály sem érne el. A 336 utasra konfigurált széles testű repülőgép hatalmas magánrepülőgépként szolgált Alekszandr Szvanevik számára egy 7 órás járaton.

A természetesen eksztatikus férfi megosztotta ezt a szürreális élményt a világ többi részével egy videón keresztül, amely az üres üzleti osztály kabinját örökítette meg. A háttérben közvetlenül a neki szóló bejelentéseket hallhatja: „Mr. Alexander ”, mivel nincs más, aki megszólíthatna. A legénység személyesen szeretettel fogadta, amikor a gép leszállt a Changi repülőtéren. Egy légiutaskísérő hallható: „Jó reggelt, Alexander úr, és üdvözöljük Szingapúrban!” Beszéljen arról, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő időben van; Svanevik valóban egy kedvező pillanatban megnyomta a könyvrepülés gombot. Az élményt „100 százalékban igaznak és 120 százalékban szürreálisnak” minősítette.

A jól utazó férfi felfogta az eset ritkaságát. Kijelentette: „Sokszor repültem egyedül az első osztályon, például a Singapore Airlines repülővel Szingapúrból Párizsba, a Thai Airways-sel Bangkokból Tokióba, és az ANA -val Chicagóból Tokióba. De még sosem volt magamnak egy teljes szélességű repülőgépem, ehhez legközelebb 2000. január 1-jén („Y2K”) jutottam egy United Los Angeles – Washington Dulles járaton, majdnem üres Boeing 777-el. ”

A szerencse kegyeltje olyan élménnyel gazdagodott, amellyel az előkelő üzleti osztályú kabin soha nem fog találkozni. Valószínűtlennek tűnik, hogy ez megtörténjen velünk, de a Lufthansa új Sleeper’s Row -ja közel áll azáltal, hogy lehetőséget biztosít az üres ülések kihasználására és a síkágyak készítésére.

Forrás: luxurylaunches.com