Itt vagyok

A Manhattanre panorámás kilátást nyújtó The Ritz-Carlton New York NoMad 20 000 dolláros éjszakai lakosztálya

Ha a következő luxusszállást keresed – ez a hír csak neked szól! Az újonnan megnyílt The Ritz-Carlton New York , NoMad bemutatta a The Ritz-Carlton Suite-ot, amely a 250 szobás szálloda elsőrangú kiegészítője a The Ritz-Carlton Club Lounge mellett. A 37. emeleten található lakosztályból panorámás kilátás nyílik Manhattanre, az Empire State Building épületére és a Szabadság-szoborra. A 195 négyzetméter alapterületű szálláson egy hálószoba és egy flotta luxusfelszerelés található.

ritz 2Kép – Ritz Carlton New York Nomad

Ezek közé tartozik a saját wellness-szoba Peloton kerékpárral, külön nappali- és étkezősarokkal, egy médiaszoba, egy 20 négyzetméteres öltözőrész, valamint egy látványos Terrazzo márvány fürdőszoba káddal és dupla esőzuhannyal.

ritz 3Kép – Ritz Carlton New York Nomad

A luxuslakás számos elegáns zugot és rengeteg természetes fényt tartalmaz, földes tónusú belső terekkel. Ezenkívül a vendégek egy Empire State kétágyas szobával együtt foglalhatnak egy 260 négyzetméteres, két hálószobás lakosztályt.

ritz 4Kép – Ritz Carlton New York Nomad

Ezen kívül belépést kapnak egy kijelölt Club Level szobába, amely különleges hozzáférést biztosít a Ritz-Carlton Club Lounge területéhez. Ez utóbbi öt ingyenes kulináris ajánlatot kínál a nap folyamán, amelyeket kifejezetten a Michelin-csillagos séf, José Andrés és csapata készít. Bastian Germer, a szálloda vezérigazgatója a Travel + Leisure-nek adott nyilatkozatában a Ritz-Carlton Suite című regényt kommentálta: „Ez a lélegzetelállító lakosztály világszínvonalú luxust kínál a vendégeknek Manhattan szívében…” és ebben teljesen egyetértünk!

Ha érdekli, a The Ritz-Carlton Suite éjszakánként 20 000 USD-tól kezdve foglalható.

forrás: luxurylaunches.com