Itt vagyok

A Lamborghini a Montegrappával közösen egy limitált kiadású, kézzel készített íróeszközökből álló kollekciót hozott létre a cég 60. évfordulójának megünneplésére.

Az Automobili Lamborghini a 60. évfordulója alkalmából az Automobili Lamborghini együttműködött a Montegrappával, Olaszország vezető luxustollgyártójával, hogy egy limitált kiadású töltőtoll- és golyóstoll-kollekciót mutasson be. Az Automobili Lamborghini 60° elnevezésű, gyönyörűen megmunkált íróeszközökből álló kollekciót az 1960-as évek Lamborghini szupersportkocsijainak formaterve ihlette. A limitált példányszámú tollak kézzel készülnek Olaszországban, és a legmodernebb anyagok, a kézműves kivitelezés és a futurisztikus dizájn lenyűgöző kombinációját kínálják a márka gazdag történelmének megünneplésére. A kollekció hatvan töltőtollat és hatvan golyóstollat tartalmaz hat jellegzetes Lamborghini színben: Arancio Apodis, Bianco Siderale, Verde Viper, Blu Aegeus, Grigio Titans és Nero Noctis.

Ami a dizájnt illeti, rengeteg Lamborghini-ihlette stíluselemet találunk, amelyek a tollak ultrakönnyű, hatszögletű profiljában láthatók, amelyek repülőgépipari minőségű alumíniumból készültek, és kovácsolt szénszálas bevonattal vannak ellátva. A tintakamrához való gyors hozzáférést egy egyedi nyitómechanizmus biztosítja, amelyet úgy terveztek, hogy úgy nézzen ki, mint a Lamborghini jellegzetes, piros billenő indítógombja. A toll alján található piros ötvözetből készült pattintókapcsoló aktiválja az íróeszközbe épített mechanizmust.

További érdekes dizájnelemek közé tartozik a menet nélküli biztonsági záró kupak, a bélyegzett fekete ötvözetből készült Y-klipsz és a 60. évforduló emblémájával díszített hatszögletű lemez. A töltőtoll ruthéniummal bevont 18K arany tollhegyére az Automobili Lamborghini híres pajzsát gravírozzák. továbbá minden modell egy elegáns fekete 60. évfordulós tokban kerül elhelyezésre. Az Automobili Lamborghini 60° kollekció szeptembertől lesz megvásárolható a kiválasztott kiskereskedésekben, butikokban és a hivatalos online áruházban.

Forrás: luxurylaunches.com