Itt vagyok

A következő legjobb dolog a „Középföld” után – az igazi „A Gyűrűk Ura” stílusban ez az új-zélandi szálloda lehetővé teszi, hogy egy hobbit lyukban maradjon

Bár már örök telt el a Gyűrűk Ura megjelenése óta, a Peter Jackson által rendezett film még ma is ugyanolyan ikonikus. Olyannyira, hogy még a hobbitlyukak iránti kereslet is megmarad. Ez az új-zélandi szálloda pedig ezt szolgálja, és most egy elragadó “hobbitoni” élményre várja vendégeit.

gyűrűk ura 3

A Hobbiton filmes díszlet Új-Zéland egyik legnépszerűbb látványossága.

A jelentések szerint az új-zélandi Woodlyn Park lehetővé teszi a Gyűrű Ura rajongói számára, hogy bérbe adjanak egy hobbit lyukat a Hobbiton filmszínház közelében és más hasonló helyszíneken. Az egyedülálló lakhelyen akár hat személy is elfér, és bőséges teret biztosít a napközbeni pihenéshez.

Belül egy franciaágy és két emeletes ágy, valamint egy nagy fürdőszoba, konyhasarok és nappali található. A 2001-es filmben látható módon kerek ajtók, ablakok és az egységek tetején nő a fű.

Azok számára, akik körbe akarják járni a környéket, rengeteg felfedeznivaló vár, mint például a híres Waitomo Glow Worm barlangok, a Mangapohue Natural Bridge és természetesen a trilógia számos forgatási helyszíne. Mások, akik lassan akarnak haladni, természetesen maradhatnak, és inkább az egyedi belső tereket élvezhetik.

A Tripadvisor egyik felhasználója ezt írta az élményről: „Egy négytagú család számára foglaltuk le a Hobbit egységet, és nagyon tetszett! Nagyon tiszta, nagyszerű bejelentkezés, és egy ilyen egyedi élmény” – egy másik hozzátette: „Ez a legérdekesebb hely, ahol valaha is megszálltunk évek óta, és örülök, hogy megtettük.”
gyűrűuk ura 2

Egy másik szálloda a közelben, amely hasonló élményt nyújt, az Underhill. A hobbit stílusú szállások rusztikus, őshonos faanyagokkal és vasmunkákkal készültek, kilátással a tóra és a zöld legelőkre.

Bár Új-Zéland csak 2022 áprilisában nyitja meg kapuit a beoltott nemzetközi utazók előtt, itt kell elindulnia egy hobbiton ihletésű nyaralásra!

Forrás: luxurylaunches.com