Itt vagyok

A jövőbeli Apple készülékek érzékelőkkel lehetnek felszerelve, amelyek ultraibolya fényt használnak a sterilizáláshoz

Ha Te egy igazi Apple rajongó vagy, itt van egy másik ok, hogy hűséges maradj hozzá! Az eszközök továbbfejlesztésekor a tech-vállalat kész arra, hogy futurisztikus módszert fejlesszen ki a tisztán tartása érdekében. Ehhez kutatták a hő és a fény felhasználását a szennyező anyagok lebontására és olyan légköri érzékelők kifejlesztésére, amelyek irányíthatják majd a tisztítórendszert.

A kapcsolódó szabadalmi bejelentések sorozatával az Apple olyan érzékelőket keres, amelyek ózon vagy ultraibolya fényt bocsátanak ki, hogy taszítsák, potenciálisan lerombolják és lebontják a „nem kívánt szerves vegyületeket”. Az említett érzékelők megjelenhetnek a jövőbeli iPhone vagy Apple órákban, és a legjobb esetben lehetővé teszik az öntisztítást.

Egy alkalmazás már képes a szívverés, a vérnyomás és a vér oxigénszintjének mérésére. A következő mobiltelefonok és intelligens órák felszerelhetők környezeti érzékelőkkel, például nyomásérzékelőkkel, páratartalom érzékelőkkel és gázérzékelőkkel.

Az ilyen érzékelők telepítése azonban nem könnyű feladat. A fejlõdés nehézségeiről beszélve az Apple elmondta: „Az emberi bőr lipidek szkvalént termelnek, egy olajos szerves vegyületet, amely tapadhat a ház felületéhez és / vagy az érzékelő csomagolásához. A szkvalén erősen reagál az oxidáló gázokkal (például ózon- és nitrogén-oxidokkal), ami jelentősen növelheti az ilyen érzékelők hibáit. ”
További információk a szabadalomról még nem ismertek.

 

Apple-Devises-UV-Light-2-2

Forrás: Luxurylaunches